ATS Systeem

Applicant Tracking System

Download whitepaper

Wat is een Applicant Tracking System (ATS) en waarom heb je een ATS software nodig? Wij leggen je graag uit wat het is en waarom het belangrijk is om een ATS systeem te gebruiken om je bedrijfsprocessen te moderniseren.

ATS Systeem

Wat is ATS?

U kunt uzelf afvragen wat een ATS systeem is. De verwarring ontstaat omdat er veel benamingen zijn voor wat in essentie hetzelfde is. ATS staat voor Applicant Tracking System. Deze software heeft als doel de vacatures en kandidaten die compatibel zijn zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Een ats systeem heeft als belangrijkste taken: vacatures maken en publiceren, mailen, talent zoeken en matchen. Een recruitment systeem is een plek waar veel informatie samenkomt. De ATS software is specifiek bedoeld voor het beheren van het wervingsproces tussen werkgevers, bureaus en kandidaten. Het is feitelijk een kostbare databank met de gegevens van kandidaten en potentieel kandidaten.

Eén geïntegreerde software oplossing

We bieden uitzendbureaus één geïntegreerde software oplossing voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. Onze oplossing is volledig SaaS (software as a service). Onze standaard software wordt bedrijfsspecifiek ingericht en behoort daarmee tot de meest efficiënte uitzendsoftware op de markt. Mede dankzij onze razendsnelle loonmodule met meerdere verloningen binnen een seconde!

Met het overzichtelijke rapportagedashboard heb je in één oogopslag inzicht in presenteerbare managementrapportages. Met Mysolution ben je altijd automatisch compliant met de laatste wet- en regelgeving. Dat maakt dat jij en je collega’s met plezier en passie de kandidaat weer centraal kunnen stellen.

Kostenverlagend

Met de cloudoplossing van Mysolution verdwijnt binnen jouw organisatie het oerwoud aan verschillende applicaties die met kostbare koppelingen aan elkaar verbonden zijn. Daarmee bespaar je hoge kosten voor onderhoud.

Voordelen:

  • Geïntegreerde software oplossing van Mysolution maakt groei mogelijk van 30%
  • Dankzij integratie front-, mid- en backoffice sterke fout en tijdreductie
  • Razendsnelle loonmodule
  • Automatisch compliant met laatste wet- en regelgeving
  • Kostenbesparend

Automatiseer jouw bedrijfsprocessen

Waarom is het belangrijk om bedrijfsprocessen te moderniseren?
  • Veel recruitment-, detachering- en uitzendbureaus werken met verouderde systemen.
  • De huidige arbeidsmarkt is krap en constant in beweging.
  • Verouderde processen met veel onnodige handelingen zorgen voor een vergrote kans op fouten.
  • Fouten kunnen veel tijd en geld kosten.

Recruitment-, detachering en uitzendbureaus die op zoek zijn naar software om het hele bedrijfsproces te verbeteren, zijn bij Mysolution aan het juist adres! De juiste recruitmentsoftware is van groot belang, omdat dit het fundament is waar jouw bureau op staat. De software van Mysolution is een garantie op verbetering en versoepeling.

Mysolution werkt al jaren met zowel grote als kleine recruitment-, detachering- en uitzendbureaus om te zorgen dat ze het bedrijfsproces zo soepel mogelijk laten verlopen. Je kunt een vrijblijvende demo aanvragen en de positieve ervaringen lezen van de klanten die de software van Mysolution hebben geïmplementeerd.
 
De software van Mysolution is op iedere individuele klant aangepast. Dit maakt de software een absoluut onmisbare schakel binnen het wervingsproces.  
 

Lees meer

Nog niet overtuigd? Lees dan het whitepaper over het belang van een goed ATS systeem.

Recruiters opgelet: ATS is de motor van je job marketing

Download whitepaper