Werken bij

Mysolution

Vacatureoverzicht

Wij zijn een organisatie waar jouw talent centraal staat. Daarom investeren we veel in training en opleiding. Want wij geloven erin dat een bedrijf alleen maar kan groeien als haar medewerkers groeien. Groei jij met ons mee?

Mysolution

Voor (meer) uitdaging in je werk ben je bij Mysolution op de juiste plek!

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg? Pas jij bij een organisatie die volop in beweging is en werkt aan de toekomst voor haar klanten? Grote kans dat er dan een vacature voor Developer, Consultancy of Projectmanager voor jou tussen zit die past bij jouw nieuwe carrièrestap.

Mysolution is marktleider op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt. Wij mogen bedrijven als Brunel, Timing en RGF Staffing tot onze klanten rekenen. Ons doel is om klanten zo ver mogelijk te automatiseren om maximale efficiency te behalen.

We gaan daarbij niet over één nacht ijs. Zo bouwden we een eigen ATS op het Salesforce-platform. We zijn een stabiele organisatie met ruim 200 professionals. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers en werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen.

Deze collega's gingen je voor...

Collega Krista
Original - Mathijs van den Bedem, Dag van een Consultant