Welk Mysolution pak past jou?

Maak kennis met ons bedrijf

Werken bij Mysolution

Ben jij het talent dat wij zoeken?  

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg? Pas jij bij een organisatie die volop in beweging is en werkt aan de toekomst voor haar klanten? Grote kans dat er dan een vacature voor Developer, Consultancy of Projectmanager voor jou tussen zit die past bij jouw nieuwe carrièrestap.

 

Voor (meer) uitdaging in je werk ben je bij Mysolution op de juiste plek. 

Mysolution is marktleider op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt. Wij mogen bedrijven als BrunelTiming en RGF Staffing tot onze klanten rekenen. Ons doel is om klanten zo ver mogelijk te automatiseren om maximale efficiency te behalen. We gaan daarbij niet over één nacht ijs. Zo bouwden we een eigen ATS op het salesforce platform. We zijn een stabiele organisatie met ruim 200 professionals. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers en werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen. 

  

Ga je afstuderen?  

Er is bij ons altijd wel wat te verbeteren of nieuws te ontdekken, we houden hier van vragenstellers. Wij werken juist daarom graag samen met studenten die voor een afstudeerscriptie op zoek zijn naar onderzoeksvraagstukken op het gebied van strategie, marktontwikkeling, positionering, cultuur en innovatie. Heb je interesse, neem dan contact op met onze recruiter Jeremy van der Plaat en laat ons weten wat je zelf interessant zou vinden. 

Deze mensen gingen je voor...

Collega Krista


KRISTA VAN RIJT / CONSULTANT

Mathijs - Video


MATHIJS VAN DEN BEDEM / CONSULTANT