De oplossingen

van Mysolution

PLAN DEMO >

Mysolution biedt een krachtige en innovatieve oplossing, ongeacht de schaal waarop je opereert. Onze oplossing is cloudgebaseerd en gebouwd op de platformen van Salesforce en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Total Talent Management

Als staffing-en recruitmentbureau vervul jij een belangrijke rol voor werkgevers. Jij zet professionals met een vakgericht specialisme in op flexibele basis of je zoekt de excellente kandidaat voor jouw klant. De kracht van mensen vormt de kern van je bedrijf in twee opzichten: zowel de kracht van de professionals als die van jouw eigen medewerkers. Beiden worden efficiënt ondersteund met Mysolution Total Talent Management platform.

Lees meer

Frontoffice

De front- en midoffice software van Mysolution draait op het bewezen platform Salesforce. Het Applicant Tracking System (verder ATS genoemd) van Mysolution is makkelijk in gebruik te nemen, heeft een fijne userinterface en zit boordevol automatiserings- en matching features. Alles gericht om het dagelijkse werk van de recruiter eenvoudiger en efficiënter te maken.

Lees meer

Midoffice

De midoffice-functionaliteit hebben we gebouwd op het platform van Salesforce. Opgenomen hierin is een documenten-checklist (inclusief verschillende talen), ge-uploadde documenten (voorbeeld paspoort) worden automatisch gekoppeld aan de kandidaat en het creëren van documenten (bijvoorbeeld contracten) kan via templates eenvoudig geautomatiseerd worden.

Lees meer

Backoffice

Door de inzet van één digitaal platform dat applicaties bij elkaar brengt worden alle werkprocessen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd waardoor tijdschrijven, verloning, facturatie en contractbeheer eenvoudig kan worden ingevuld en verwerkt. Onze software identificeert ook de verschillende modellen die onafhankelijke contractanten gebruiken om hun diensten te verlenen en die van land tot land kunnen verschillen (compliant payrolling).

Lees meer

Data en wervingsmarketing

Wij kunnen jou helpen al jouw marketing-, website-, ATS- en backoffice-data samen te voegen in een enkel datameer om zo prachtige dashboards te creëren die uitvoerbare inzichten laten zien. Dit doen wij met onze dochterbedrijf OnRecruit. Wij gaan gecombineerd met de oplossingen van OnRecruit de uitdaging aan om data uit verschillende applicaties om te zetten in bruikbare inzichten.

Lees meer

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu direct een afspraak in.

AFSPRAAK PLANNEN >