Succesverhalen

van onze klanten

Lees meer

Voorbeelden spreken meer dan theorie. Onze succesverhalen zijn voorzien van de ervaringen van onze klanten. Nieuwsgierig naar hoe de staffing- en recruitmentmarkt onze software inzet? Wij laten onze klanten hierover aan het woord.

Samenwerken

aan innovatie

Alles wat al bedacht is, doen we niet over. Is het goed bedacht? Dan gebruiken we het. Kan het beter? Dan gaan we aan de slag. We kozen voor innovatieve technologie partners als Salesforce voor de front- en midoffice en Microsoft Business Central 365 voor de backoffice. Daarmee lopen we voorop in de integratie van alle bedrijfsprocessen. Onze klanten profiteren daarvan en nemen in hun doelmarkt al snel de leiding. Hieronder lees je succesverhalen van onze klanten.

Succesverhaal

MB-ALL

Ivo Posthumus, Marketing Communications Manager bij MB-ALL, aan het woord over de fijne samenwerking tussen MB-ALL en Mysolution. Als lid van het CRM/ATS-projectteam kijkt hij tevreden terug op de ingebruikname van Mysolution Recruitment (MSR) en alvast vooruit naar nieuwe kansen die dankzij de samenwerking met Mysolution aan de horizon gloren.

Lees meer
Succesverhaal

ManpowerGroup

Met de automatisering en digitalisering van de mid- en backoffice levert Mysolution een belangrijke bijdrage aan het nieuwe Greenfield van ManpowerGroup: één business- en IT-landschap voor alle merken van deze grote, internationale HR-dienstverlener uit de top vijf van de flexmarkt.

Lees meer
Succesverhaal

Undutchables

Ook middelgrote flexbedrijven plukken de vruchten van automatisering. Naast de grote spelers op de arbeidsmarkt werken ook steeds meer kleine en middelgrote uitzenders en recruiters met de software van Mysolution. Deze organisaties digitaliseren hun werkprocessen niet alleen om efficiënter te kunnen werken, maar ook om hun relatie met opdrachtgevers en kandidaten te optimaliseren. Een sprekend voorbeeld hiervan is recruiter Undutchables.

Lees meer
Succesverhaal

RGF Staffing

RGF Staffing stapt over op de volledig geïntegreerde en gestandaardiseerde oplossing van Mysolution voor alle front-, mid- en backofficeprocessen.

Lees meer
Succesverhaal

Charlie Works

Charlie works maakt een digitale omslag. De software van Mysolution gaat op heel korte termijn meerdere bestaande pakketten vervangen. Doel: betrouwbare data (stuurinformatie) en efficiency in alle processen van de uitzendorganisatie, in binnen- en buitenland.

Lees meer
Succesverhaal

AB Werkt

Volgens AB Werkt is Mysolution met Microsoft als platform in staat om te blijven innoveren. Ook biedt Mysolution met dank aan dit platform een naadloze integratie met de Microsoft Office 365-suite (Office, Outlook en Power BI).

Lees meer
Succesverhaal

Suur & Company

Hoe werf je topfunctionarissen in de zorgsector? Dat is de uitdaging waar Suur & Company zich dagelijks vol overgave op stort. Deze startup in executive en management search is vanaf mei dit jaar operationeel en de recruitmentsoftware van Mysolution biedt hierbij onmisbare ondersteuning.

Lees meer
Succesverhaal

iPS Powerful People

Sinds 2009 werken Mysolution en iPS al samen, maar nu kiest iPS voor de all-in-one oplossing van Mysolution. Rob Kooijmans, Directeur iPS Powerful People: "We gaan met de nieuwe applicaties in de cloud werken. Hierdoor kunnen al onze collega’s altijd bij alle gegevens, ongeacht locatie en tijdstip."

Lees meer
Succesverhaal

Timing

Duizenden flexkrachten zijn dagelijks aan het werk dankzij Timing. De specialist in uitvoerend werk brengt al bijna dertig jaar aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar. Hoe ervaren ook, het bedrijf heeft zijn blik altijd naar voren gericht en staat bekend als vernieuwend. Overstappen naar het geïntegreerde softwarepakket Mysolution FLEX, in 2015, was wat dat betreft een gouden greep. Primaire bedrijfsprocessen verlopen sindsdien nog efficiënter en innovaties daarbinnen zijn gemakkelijker door te voeren.

Lees meer
Succesverhaal

Brunel

Sinds 2016 werkt Brunel in heel Europa met Mysolution. Mysolution levert precies de combinatie van een standaardoplossing met bedrijfsspecifiek maatwerk dat nodig is.

Lees meer
Succesverhaal

TPS

TPS werkt dankzij Mysolution maximaal efficiënt en in de cloud. Dankzij de one-stop-solution van Mysolution kan TPS vooruit op het gebied van young professionals de perfecte carrière start te bieden.

Lees meer
Succesverhaal

Volta Consultants

Toen Roel van Heeswijk startte bij Volta | Executive Consultants in Den Bosch, was het bedrijf net gestart met de transitie van hun vorige ATS, Tangram (RIS), naar een nieuw systeem. Omdat Roel één van de key users zou worden van het platform, werd hij direct nauw betrokken bij de selectie en de ontwikkeling ervan. De uiteindelijke keuze viel op Mysolution. We vroegen Roel naar zijn ervaringen met de implementatie en het gebruik van Mysolution.

Lees meer

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan een demo