Succesverhalen van onze klanten

Over Mysolution

PLAN DEMO >

Voorbeelden spreken meer dan theorie. Onze succesverhalen zijn voorzien van de ervaringen van onze klanten. Nieuwsgierig naar hoe de staffing- en recruitmentmarkt onze software inzet? Wij laten onze klanten hierover aan het woord.

Succesverhaal

ImpressiveGreenApple

ImpressiveGreenApple (IGA) is een ambitieus recruitmentbureau dat een flinke digitaliseringsslag heeft gemaakt. Sneller, prettiger werken en een veel betere online marketing en heldere rapportages. Met Mysolution Recruitmentsoftware als stevige basis. ImpressiveGreenApple (IGA) bewijst dat je ook als scale-up kan denken en werken als een multinational. ‘Wij willen niet de grootste worden, maar wel de beste blijven.’

Lees meer
Succesverhaal

Home of Recruitment

Home of Recruitment (Salesrecruiters en Marketingrecruiters) is een dynamische, snelgroeiende organisatie. Als het tijd is voor nieuwe recruitmentsoftware besluiten zij over te stappen op één ATS en CRM: Mysolution Recruitment. Een juiste keuze, zo blijkt. Met als bonus een scoreboard dat de maand-, kwartaal- en jaarresultaten bijhoudt. Deze gamification geeft het team recruiters een extra boost.

 

Lees meer
Succesverhaal

iPS Powerful People

De omzet van iPS Powerful People is binnen tien jaar meer dan verdrievoudigd. Volgens Rob Kooijmans en Patrick Mans, directeur-eigenaren van iPS, heeft de onderneming die snelle groei kunnen faciliteren dankzij de software van Mysolution. De samenwerking tussen iPS en Mysolution begon al in 2009 met de automatisering van de front-, mid- en backoffice.

 

Lees meer
Succesverhaal

Undutchables

Door doelgericht te investeren in marketing wil Undutchables online marktleider blijven in de zoektocht naar meertalig talent. Deze internationale recruiter met een hoofdkantoor in Amstelveen verwacht hierbij veel van de samenwerking met Mysolution en OnRecruit.

Lees meer
Succesverhaal

MB-ALL

Ivo Posthumus, Marketing Communications Manager bij MB-ALL, aan het woord over de fijne samenwerking tussen MB-ALL en Mysolution. Als lid van het CRM/ATS-projectteam kijkt hij tevreden terug op de ingebruikname van Mysolution Recruitment (MSR) en alvast vooruit naar nieuwe kansen die dankzij de samenwerking met Mysolution aan de horizon gloren.

Lees meer
Succesverhaal

Charlie Works

Charlie works maakt een digitale omslag. De software van Mysolution gaat op heel korte termijn meerdere bestaande pakketten vervangen. Doel: betrouwbare data (stuurinformatie) en efficiency in alle processen van de uitzendorganisatie, in binnen- en buitenland.

Lees meer
Succesverhaal

ManpowerGroup

Met de automatisering en digitalisering van de mid- en backoffice levert Mysolution een belangrijke bijdrage aan het nieuwe Greenfield van ManpowerGroup: één business- en IT-landschap voor alle merken van deze grote, internationale HR-dienstverlener uit de top vijf van de flexmarkt.

Lees meer
Succesverhaal

RGF Staffing

RGF Staffing stapt over op de volledig geïntegreerde en gestandaardiseerde oplossing van Mysolution voor alle front-, mid- en backofficeprocessen.

Lees meer
Succesverhaal

AB Werkt

Volgens AB Werkt is Mysolution met Microsoft als platform in staat om te blijven innoveren. Ook biedt Mysolution met dank aan dit platform een naadloze integratie met de Microsoft Office 365-suite (Office, Outlook en Power BI).

Lees meer
Succesverhaal

Suur & Company

Hoe werf je topfunctionarissen in de zorgsector? Dat is de uitdaging waar Suur & Company zich dagelijks vol overgave op stort. Deze startup in executive en management search is vanaf mei dit jaar operationeel en de recruitmentsoftware van Mysolution biedt hierbij onmisbare ondersteuning.

Lees meer
Succesverhaal

Brunel

Sinds 2016 werkt Brunel in heel Europa met Mysolution. Mysolution levert precies de combinatie van een standaardoplossing met bedrijfsspecifiek maatwerk dat nodig is.

Lees meer
Succesverhaal

TPS

TPS werkt dankzij Mysolution maximaal efficiënt en in de cloud. Dankzij de one-stop-solution van Mysolution kan TPS vooruit op het gebied van young professionals de perfecte carrière start te bieden.

Lees meer
Succesverhaal

Volta Consultants

Toen Roel van Heeswijk startte bij Volta | Executive Consultants in Den Bosch, was het bedrijf net gestart met de transitie naar een nieuw systeem, Mysolution. We vroegen Roel naar zijn ervaringen met de implementatie en het gebruik van Mysolution.

Lees meer
Succesverhaal

Undutchables

Ook middelgrote flexbedrijven plukken de vruchten van automatisering. Naast de grote spelers op de arbeidsmarkt werken ook steeds meer kleine en middelgrote uitzenders en recruiters met de software van Mysolution. Een sprekend voorbeeld hiervan is recruiter Undutchables.

Lees meer
Succesverhaal

Vibe Group

Vibe Group en Mysolution sluiten een partnership om geplande groei te managen en voorbereid te zijn op de toekomst. De Mysolution software zal het werk van de mid-en backoffice medewerkers van Vibe Group versnellen, vereenvoudigen en optimaliseren.

Lees meer
Succesverhaal

Westerduin Groep

De personeelsbemiddelaar met een groot netwerk in het midden van het land en zeventig vaste medewerkers kiest  voor de totaaloplossing van Mysolution. Westerduin kiest voor de totaaloplossing van Mysolution: het Total Talent Management Platform (TTM).

Lees meer

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan direct een demo afspraak in

AFSPRAAK PLANNEN >