Deze klanten hebben de wind in de zeilen.

Lees de succesverhalen

Timing kan altijd vooruit met Mysolution

Duizenden flexkrachten zijn dagelijks aan het werk dankzij Timing. De specialist in uitvoerend werk brengt al bijna dertig jaar aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar. Hoe ervaren ook, het bedrijf heeft zijn blik altijd naar voren gericht en staat bekend als vernieuwend. Overstappen naar het geïntegreerde softwarepakket Mysolution FLEX, in 2015, was wat dat betreft een gouden greep. Primaire bedrijfsprocessen verlopen sindsdien nog efficiënter en innovaties daarbinnen zijn gemakkelijker door te voeren. 

 

Lees meer

Brunel verovert Europa met Mysolution

Vanaf 2016 werkt Brunel in heel Europa met Mysolution Pro. Brunel gebruikt deze applicatie dan in vrijwel alle sectoren waarin deze wereldwijde detacheerder van hoogopgeleid en goed gekwalificeerd personeel actief is. Volgens Stefan de Boer, Global IT Manager van Brunel, heeft Mysolution bovenop het platform Microsoft Dynamics NAV een goede standaard voor de backoffice gebouwd. Een standaard die Brunel momenteel al in Nederland, België en Oostenrijk gebruikt en nu ook wordt geïmplementeerd in Duitsland, Zwitserland en Tsjechië.

 

Lees meer

TPS klaar voor verdere groei met Mysolution

Jelle Bultsma, CEO van TPS, en Esther Hesseling, projectmanager bij TPS, vertellen in twee video's over hun keuze voor en samenwerking met Mysolution. TPS is blij met de integrale oplossing in de cloud.

 

Lees meer