Deze klanten hebben de wind in de zeilen.

Lees de succesverhalen

Undutchables werkt samen met Mysolution aan de ideale candidate journey voor meertalig talent

Ook middelgrote flexbedrijven plukken de vruchten van automatisering. Naast de grote spelers op de arbeidsmarkt werken ook steeds meer kleine en middelgrote uitzenders en recruiters met de software van Mysolution. Deze organisaties digitaliseren hun werkprocessen niet alleen om efficiënter te kunnen werken, maar ook om hun relatie met opdrachtgevers en kandidaten te optimaliseren. Een sprekend voorbeeld hiervan is recruiter Undutchables uit Amstelveen.

Lees meer

Volta bespaart veel tijd met de slimme automatisering van Mysolution

Toen Roel van Heeswijk startte bij Volta | Executive Consultants in Den Bosch, was het bedrijf net gestart met de transitie van hun vorige ATS, Tangram (RIS), naar een nieuw systeem. Omdat Roel één van de key users zou worden van het platform, werd hij direct nauw betrokken bij de selectie en de ontwikkeling ervan. De uiteindelijke keuze viel op Mysolution. We vroegen Roel naar zijn ervaringen met de implementatie en het gebruik van Mysolution.

Lees meer

Timing kan altijd vooruit met Mysolution

Duizenden flexkrachten zijn dagelijks aan het werk dankzij Timing. De specialist in uitvoerend werk brengt al bijna dertig jaar aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar. Hoe ervaren ook, het bedrijf heeft zijn blik altijd naar voren gericht en staat bekend als vernieuwend. Overstappen naar het geïntegreerde softwarepakket Mysolution FLEX, in 2015, was wat dat betreft een gouden greep. Primaire bedrijfsprocessen verlopen sindsdien nog efficiënter en innovaties daarbinnen zijn gemakkelijker door te voeren. 

 

Lees meer

Brunel verovert Europa met Mysolution

Vanaf 2016 werkt Brunel in heel Europa met Mysolution Pro. Brunel gebruikt deze applicatie dan in vrijwel alle sectoren waarin deze wereldwijde detacheerder van hoogopgeleid en goed gekwalificeerd personeel actief is. Volgens Stefan de Boer, Global IT Manager van Brunel, heeft Mysolution bovenop het platform Microsoft Dynamics NAV een goede standaard voor de backoffice gebouwd. Een standaard die Brunel momenteel al in Nederland, België en Oostenrijk gebruikt en nu ook wordt geïmplementeerd in Duitsland, Zwitserland en Tsjechië.

 

Lees meer

TPS klaar voor verdere groei met Mysolution

Jelle Bultsma, CEO van TPS, en Esther Hesseling, projectmanager bij TPS, vertellen in twee video's over hun keuze voor en samenwerking met Mysolution. TPS is blij met de integrale oplossing in de cloud.

 

Lees meer