Samen succesvol

Door innovatief denken en doen

PLAN DEMO >

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing software. We zijn een stabiel bedrijf met een brede expertise dat elk jaar groeit in omvang. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers. We werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen.

Mysolution

De one-stop-solution

Vol trots verleggen we elke dag grenzen om de business van onze klant te verbeteren. Daar heb je lef voor nodig. Lijkt iets niet mogelijk? Dan is voor ons een nieuwe uitdaging geboren. Wij gaan namelijk écht voor branche specifieke oplossingen. Zo bouwen we slimme online tools die het verschil maken. Dat vraagt van ons allemaal doorzettingsvermogen. Hierdoor kunnen onze klanten hun tijd effectiever inzetten. En: wordt het werk leuker en makkelijker!


Hoe?

Alles wat al bedacht is, doen we niet over. Is het goed bedacht? Dan gebruiken we het. Kan het beter? Dan gaan we aan de slag. We kozen voor innovatieve technologie partners als Salesforce en Microsoft. Daarmee lopen we voorop in de integratie van alle bedrijfsprocessen. Onze klanten profiteren daarvan en nemen in hun doelmarkt al snel de leiding.

Support op hoog niveau

Naast het ontwikkelen van innovatieve software en kwalitatief hoogwaardige implementaties leveren onze mensen uitstekende support. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar blijkt onderscheidend in de markt. We zijn onze klanten en jou graag van dienst. Daarom: Mysolution.

Mysolution, van 2005 tot nu.  

 

Logo Mysolution

Sinds 2005 Een standaard creëren voor de automatisering van bedrijfsprocessen in de uitzend- en detacherings-branche. Met die droom begonnen Jan Beekman, Reinier Nieuwenhuis en Arno de Haan in 2005 met Mysolution.

Logo Tangram - Mysolution

Sinds 2018 Met de overname van Tangram bouwt Mysolution door en biedt hiermee een kosteneffectief platform voor de totale markt in recruitmentsoftware. Tangram is opgericht in 1985.

Logo OTYS - Mysolution

Sinds 2020 De overname van OTYS bevestigt onze ambitie om als internationaal software- huis een leidende rol te spelen in cloudbased recruitmentoplossingen. OTYS is opgericht in 2001.

Logo OnRecruit - Mysolution-1

Sinds 2021 Door de overname van OnRecruit zijn we tevens in staat onze klanten te helpen om hun data te bundelen, organiseren en ontsluiten via dashboarding en data-enrichtment. OnRecruit is opgericht in 2011.

 

 

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan direct een demo afspraak >

AFSPRAAK PLANNEN >