Samen succesvol

Door innovatief denken en doen

Lees meer

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing software. We zijn een stabiel bedrijf met een brede expertise dat elk jaar groeit in omvang. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers. We werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen.

Mysolution

De one-stop-solution

Vol trots verleggen we elke dag grenzen om de business van onze klant te verbeteren. Daar heb je lef voor nodig. Lijkt iets niet mogelijk? Dan is voor ons een nieuwe uitdaging geboren. Wij gaan namelijk écht voor branche specifieke oplossingen. Zo bouwen we slimme online tools die het verschil maken. Dat vraagt van ons allemaal doorzettingsvermogen. Hierdoor kunnen onze klanten hun tijd effectiever inzetten. En: wordt het werk leuker en makkelijker!


Hoe?

Alles wat al bedacht is, doen we niet over. Is het goed bedacht? Dan gebruiken we het. Kan het beter? Dan gaan we aan de slag. We kozen voor innovatieve technologie partners als Salesforce en Microsoft. Daarmee lopen we voorop in de integratie van alle bedrijfsprocessen. Onze klanten profiteren daarvan en nemen in hun doelmarkt al snel de leiding.

Support op hoog niveau

Naast het ontwikkelen van innovatieve software en kwalitatief hoogwaardige implementaties leveren onze mensen uitstekende support. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar blijkt onderscheidend in de markt. We zijn onze klanten en jou graag van dienst. Daarom: Mysolution.

Mysolution, van 2005 tot nu.  

 

Mysolution Logo-2-1

Sinds 2005 Een standaard creëren voor de automatisering van bedrijfsprocessen in de uitzend- en detacheringsbranche. Met die droom begonnen Jan Beekman, Reinier Nieuwenhuis en Arno de Haan in 2005 met Mysolution.

TEST-1-1-1

Sinds 1985 Met de overname van Tangram bouwt Mysolution door en biedt hiermee een kosteneffectief platform voor de totale markt in recruitmentsoftware.

OTYS Mysolution-1-1

Sinds 2001 De overname van Otys bevestigt onze ambitie om als internationaal softwarehuis een leidende rol te spelen in cloud-based recruitmentoplossingen.

OnRecruit - Mysolution-1-1

Sinds 2011 In mei heeft Mysolution OnRecruit overgenomen. Door deze overname zijn we tevens in staat onze klanten te helpen om hun data te bundelen, organiseren en ontsluiten via dashboarding en data enrichtment.

 

 

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan direct een demo afspraak >

Afspraak inplannen >