Midoffice

De front- en midoffice software van Mysolution draait op het bewezen platform Salesforce. Het Applicant Tracking System (verder ATS genoemd) van Mysolution is makkelijk in gebruik te nemen, heeft een fijne userinterface en zit boordevol automatiserings- en matching features. Alles gericht om het dagelijkse werk van de recruiter eenvoudiger en efficiënter te maken.

WIN.

Onboarden van jouw kandidaat!

Met de onboarding checklists en workflows creëer je de optimale candidate journey. In een tijd van kandidaat schaarste is snelheid en het gemak van onboarden de route naar succes. En door één referentiepunt voor alle werknemersinformatie heb je geen dubbele data invoer. Contracten kunnen gemakkelijk worden gemaakt en kandidaatgegevens worden geïmporteerd in andere soorten HR- en salarissoftware.

stylistic-element-wave

De werving: op zoek naar de juiste kandidaat!

Jouw wervingsstrategie begint met een juiste wervingstool om jouw wervingsproces te vereenvoudigen. Een volledig Applicant Tracking Systeem (ATS) helpt jouw taken te stroomlijnen en te automatiseren.

Wij richten ons hierin ook op de inzet van data gedreven werving waardoor elke stap van jouw wervingsproces kan worden gevolgd en gemeten en wervingskansen worden verbeterd. 

Midoffice 

De midoffice-functionaliteit hebben we gebouwd op het platform van Salesforce. Opgenomen hierin is een documenten-checklist (inclusief verschillende talen), ge-uploadde documenten (voorbeeld paspoort) worden automatisch gekoppeld aan de kandidaat en het creëren van documenten (bijvoorbeeld contracten) kan via templates eenvoudig geautomatiseerd worden.

Search & Match

Mysolution heeft een eigen search- en matchingtool, die niet alleen semantisch zoeken toepast maar ook zoekt op hard en soft skills. Door het zoeken op skills, koppel je makkelijker met openstaande vacatures. Onze eigen matchingmodule wordt ook wel skill-based matching genoemd.   

Onze matchingmodule kan elk CV inlezen en velden automatisch vullen zodat het zoeken naar kandidaat sterk wordt vereenvoudigd. Hierdoor zie je geen één kandidaat over het hoofd en vind je sneller de juiste match. 

Daarnaast kan je ook searchen met de tool Textkernel, partner van Mysolution. Deze tool is volledig geïntegreerd binnen de Mysolution software. 

Sneller vacatures online plaatsen op je vacaturewebsite.

Sneller vacatures online plaatsen op je vacaturewebsite.

CV wordt direct geïmporteerd in het ATS na het versturen van de sollicitatie.

CV wordt direct geïmporteerd in het ATS na het versturen van de sollicitatie.

Geen dubbel invoerwerk vanwege het gebruik van één geïntegreerd systeem.

Geen dubbel invoerwerk vanwege het gebruik van één geïntegreerd systeem.

De portal en ATS is anywhere, anyplace en anytime te gebruiken vanwege de mobiele applicatie.

ATS is anywhere, anyplace en anytime te gebruiken vanwege de mobiele applicatie.

Recruitmentsoftware Mysolution

Recruitmentsoftware
die voor jou werkt.

Lees meer
Uitzendsoftware Mysolution

Eén geïntegreerde softwareoplossing.

Lees meer
Detacheringsbureau Mysolution

Software dat zit als een maatpak.

Lees meer

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >