Mysolution Workforce

Efficiëntie in Urenregistratie en Facturatie

PLAN DEMO >


Mysolution Workforce (MSW) is een innovatieve oplossing geïntegreerd in Salesforce, waarmee je moeiteloos tijdregistratie en facturatie kunt beheren. Bovendien biedt het systeem geavanceerde urenontrafeling, waardoor tarieven en lonen automatisch worden berekend op basis van gewerkte uren.

DE UITDAGING

Naadloze overgang: Urenregistratie na plaatsing

Ben jij ook geconfronteerd met het uitdagende proces van het overzetten van urenregistratie en facturatie na een succesvolle plaatsing voor detacheren of freelance-bemiddeling? Het naadloos migreren naar een nieuwe applicatie kan een struikelblok vormen na een succesvolle plaatsing. Met Mysolution Workforce kun je vanaf het moment van plaatsing direct aan de slag met het registreren van uren die naadloos leiden tot facturatie.


Bekijk de video

 

Functionaliteiten

Enregistrement de l'heure | Mysolution

Tijdregistratie

Registreer je gewerkte uren direct vanuit de plaatsing, met de mogelijkheid om verschillende werklocaties en tarieven nauwkeurig bij te houden voor een gedetailleerd overzicht.

Facturation | MysolutionFacturatie
Maak met gemak verkoop- en inkoopfacturen aan op basis van geregistreerde uren, inclusief verschillende tarieven voor diverse werklocaties, waardoor je facturatieproces gestroomlijnd verloopt.

Efficiënt plaatsingen aanmaken

Mysolution Workforce vereenvoudigt het proces van het aanmaken van plaatsingen. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit het hoofdscherm nieuwe plaatsingen toevoegen, waarbij ze alle benodigde details zoals de naam, functie, start- en einddatum, en plaats van tewerkstelling (onsite/remote) kunnen invullen. Bovendien biedt het systeem ondersteuning voor reverse billing, waardoor het ook geschikt is voor ZZP-bemiddeling.

Tariefinstelling en goedkeuring

Nadat plaatsingen zijn aangemaakt, kunnen tarieven eenvoudig worden ingesteld. Deze tarieven kunnen handmatig worden toegevoegd of automatisch worden aangevuld vanuit bestaande prijsafspraken, afhankelijk van de locatie van het werk - thuis of op locatie. Het proces van goedkeuring wordt geactiveerd zodra de tarieven zijn ingesteld. Plaatsingen worden vervolgens doorgestuurd naar collega’s voor verdere verwerking, waardoor een efficiënte samenwerking binnen het team wordt bevorderd.

 

Eenvoudige Facturatie

Na het instellen van tarieven en het goedkeuren van uren, wordt het proces van facturatie geactiveerd. Mysolution Workforce maakt het gemakkelijk om verkoop- en inkoopfacturen aan te maken op basis van de geregistreerde uren. Verschillende tarieven voor diverse werklocaties worden nauwkeurig bijgehouden, wat resulteert in een gestroomlijnd facturatieproces.

Mysolution WorkforceUitgebreide Rapportagemogelijkheden

Maak gebruik van de rapportagefunctionaliteit binnen Mysolution Workforce om inzicht te krijgen in de gewerkte uren, verdiende marges en eventuele bonussen. Gebruikers kunnen zelf rapportages creëren die waardevolle data toont en een volledig overzicht geeft van de financiële aspecten van hun plaatsingen. Dit draagt bij aan een beter begrip van de prestaties van het bureau en biedt waardevolle inzichten voor toekomstige besluitvorming.

Hoe het werkt

Cijfer Mysolution - 1

Plaatsing aanmaken: Maak moeiteloos plaatsingen aan vanuit het hoofdscherm en verrijk ze met details zoals de naam, functie, start- en einddatum, en de plaatsingslocatie. Met de reverse billing-functionaliteit wordt zelfs ZZP-bemiddeling ondersteund.

Cijfer Mysolution - 2

Tarief instellen: Stel standaard tarieven in voor verschillende functies en pas deze aan op basis van locatie (remote of on-site), normale uren/overuren, werkdagen/weekenddagen, of andere prijsafspraken.

Cijfer Mysolution - 3

Goedkeuring en samenwerking: Het proces van goedkeuring wordt geactiveerd zodra de tarieven zijn ingesteld. Plaatsingen worden vervolgens doorgestuurd naar collega’s voor verdere verwerking, waardoor een efficiënte samenwerking binnen het team wordt bevorderd.

Cijfer Mysolution - 4

Overzicht: Houd overzicht over alle plaatsingen, goedgekeurde uren en in te dienen uren via het dashboard. Pas filters toe voor een gedetailleerd inzicht, zelfs bij een groot aantal plaatsingen.

Cijfer Mysolution - 5

Urenregistratie door kandidaat: Laat kandidaten eenvoudig uren registreren via de portal, inclusief selectie van project, dagen, locatie en aantal gewerkte uren.

Cijfer Mysolution - 6

Goedkeuring door Manager: Laat managers ingediende uren goed- of afkeuren en voeg eventueel opmerkingen toe voor nauwkeurige administratie.

Cijfer Mysolution - 7

Facturatieproces: Genereer verkoop- en inkoopfacturen op basis van geregistreerde uren, met verschillende tarieven voor verschillende werklocaties.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu direct een afspraak in.

AFSPRAAK PLANNEN >