Integraties

Waarmee je
gemakkelijk koppelt

PLAN DEMO >


Mysolution heeft een uitgebreid partnernetwerk. Samen bieden we onze klanten de beste integraties, samen gaan we voor optimalisatie van jouw proces.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/cm.jpg

Partner

CM.com

Snel documenten digitaal laten ondertekenen door kandidaten en klanten? Via onze partnership en integratie met CM Sign regel je dit direct vanuit onze Salesforce applicatie.

Met CM Sign onderteken je contracten, overeenkomsten en documenten snel en rechtsgeldig zonder onnodig printen en scannen.

Lees meer
https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/InGoedeBanen-Mysolution.jpg

Partner

InGoedeBanen

Multiposter InGoedeBanen (IGB) zorgt voor verspreiding van jouw vacatures naar 500 jobboards, social media en zoekmachines. De applicatie importeert direct vacatures vanuit Mysolution, maar het is ook mogelijk de vacatures in de applicatie te beheren en naar verschillende websites te exporteren.

InGoedeBanen levert optimaal gebruikersgemak en zo min mogelijk handelingen waardoor maximale tijdwinst wordt behaald met de beste kwaliteit.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/Jobdigger-Mysolution.jpg

Partner

Jobdigger

Jobdigger levert waardevolle inzichten door slim gebruik van arbeidsmarktdata voor leadgeneratie, recruitment, loopbaanbegeleiding en analyses. Jobdigger levert hiervoor de meest complete en actuele verzameling leads, vacaturedata en doelgroepdata. De data van Jobdigger is volledig geïntegreerd in ons systeem en kan als module voor jouw organisatie snel worden geactiveerd.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/salesforce.jpg

Partner

Salesforce Marketing Cloud

De praktische oplossingen van Salesforce voor commerce en marketing worden door veel organisaties succesvol ingezet. Marketing Cloud biedt het ideale platform om klantendata slim toe te passen in alle kanalen en uitingen. Mysolution integreert met marketing cloud.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/mailchimp.jpg

Partner

MailChimp

Mailchimp is een marketingautomatiserings-platform en een e-mailmarketingdienst. Hiermee kunnen gebruikers e-mails bulksgewijs naar veel e-mailadressen tegelijk verzenden. Zo is Mailchimp in te zetten voor marketingdoeleinden zoals leadgeneratie -nurtering en het onderhouden van bijvoorbeeld klantrelaties.

Mysolution heeft een integratie met Mailchimp gecreëerd waarbij mailinglijsten worden gesynchroniseerd met Mailchimp. Op deze manier is het mogelijk om een kandidaat toe te voegen aan een mailinglijst, en dat de kandidaat daarna automatisch wordt toegevoegd in Mailchimp.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/Textkernel-Mysolution.jpg

Partner

Textkernel

Door de koppeling met Textkernel zorgen wij ervoor dat jouw kandidaatgegevens worden omgezet in gestructureerde data. Hiermee kan je nog makkelijker zoeken, rangschikken en filteren.

CV-parsing zorgt ervoor dat wanneer een kandidaat solliciteert, zijn/haar CV automatisch wordt omgezet in ingevulde velden in je sollicitatieformulier en dat deze data dus ook gestructureerd jouw database in komt en doorzoekbaar is.

Door het gebruiken van de semantische search technologie van Textkernel, maak je meer slimme matches in je database van kandidaten en vacatures. Ook wel Search & Match genoemd.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/WhatsApp-For-Business-Mysolution.jpg

Partner

WhatsApp for Business

Met ruim 12 miljoen gebruikers in Nederland is WhatsApp een belangrijk kanaal voor snel en  laagdrempelig online contact. Via onze integratie met de WhatsApp Business Solution (API) communiceer je rechtstreeks vanuit onze Salesforce met kandidaten via WhatsApp en wordt deze communicatie dus ook netjes opgeslagen in jouw kandidatendatabase.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/datachecker.jpg

Partner

DataChecker

DataChecker toetst o.a. ID-documenten en kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven. Hiermee voorkomt je identiteitsfraude en weet je direct met wie je zaken doet. De rapportages zijn eenvoudig, en direct te gebruiken. Voor de recruitmentbranche kan Datachecker de volgende gegevens toetsen: Paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen en verblijfvergunningen.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/caoloon.jpg

Partner

Caoloon.com

Caoloon.com is een online tool om intermediairs te ondersteunen bij het toepassen van de juiste beloning voor hun flexkrachten. Caoloon.com biedt de data aan met een online tool. Daarnaast is het mogelijk een koppeling te maken door middel van de API, hiermee kan je de data in je eigen software systeem laden.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/Bizcuit.jpg

Partner

Bizcuit

Met Bizcuit beheren je klanten al hun financiële administratie gemakkelijk in één app. Alle zakelijke rekeningen van jouw klanten kunnen gekoppeld worden aan Bizcuit. Transacties worden realtime opgehaald en betalingen worden direct uitgevoerd.

https://4156462.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202022%20(A-Nederland)/logos-partners-final/Solid%20Online%20Mysolution.png

Partner

Solid Online

De Solid Online Connector is hét koppelplatform voor de flexbranche en zorgt voor een naadloze integratie tussen softwarepakketten. Met een abonnement op de Connector worden datastromen flexibel ingericht. Handmatig overtypen of het importeren van Excel-lijsten zijn niet meer nodig. Gegevens blijven zo in ieder pakket actueel en correct.

https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4156462/AAA%20-%20Website%202021%20(A-Nederland)/logos-partners-final/VCSW.jpg

Partner

VCSW

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. VCSW zet zich daarom elke dag in om haar klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. Bij fusies en overnames, arbeidsongeschiktheid, loonkostenvoordelen en stimuleringsregelingen zien organisaties vaak fiscale voordelen en mogelijkheden over het hoofd. VCSW ondersteunt, analyseert, controleert en geeft inzicht in heden, verleden en toekomst.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan direct een demo afspraak

Afspraak plannen >