Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)Bij Mysolution is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) meer dan alleen een gezamenlijke verantwoordelijkheid; het is de kern van wie we zijn en wat we doen. Namelijk het creëren van ‘A greater job for everyone’. We geloven dat het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers een cruciaal onderdeel is van onze MVO-inspanningen.

stylistic-element-wave
Duurzame ontwikkeling - Mysolution

MENSEN & CULTUUR

Duurzame ontwikkeling

Bij Mysolution investeren we in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers, waardoor ze de vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn om relevant te blijven in een steeds veranderende arbeidsmarkt; niet alleen voor onze talenten maar ook voor onze klanten.

Vitaliteitsscan &
gelukswijzer

Onze medewerkers geven een 7,8 voor hoe het met ze gaat (gezondheid, contact met anderen, genieten van het leven en vertrouwen toekomst). Onze Gelukswijzer in onze performance scan (Welder – Performance management) is beoordeeld met een gemiddeld cijfer 8,5.

Cultuur van
continue leren

We moedigen een cultuur van continue leren aan. Door middel van educatie en training streven we naar duurzame inzetbaarheid, waarbij we onze medewerkers helpen om zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen en kansen in hun carrière.

DE WERELD OM ONS HEEN

Duurzame werkomgeving

Een gezonde en duurzame werkomgeving is essentieel voor het welzijn en de productiviteit van onze medewerkers. Bij Mysolution streven we ernaar om milieuvriendelijke praktijken te integreren in onze werkplek.

stylistic-element-wave
Duurzame werkomgeving - Mysolution - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Milieu &
duurzaamheid

Wij hebben een actieve praktijk met betrekking tot milieu en duurzaamheid. Alle afval wordt gescheiden, afval locaties zijn voorzien van gescheiden blik, papier, plastic en rest. Een gezonde gezamenlijke lunch wordt groot ingekocht en dagelijks aangeboden ter voorkoming van individuele (ongezonde) snacks en kleinverpakkingen.

Auto &
Openbaar Vervoer

Treinreizen zien wij als een milieuvriendelijk alternatief voor vliegreizen naar onze locaties in het buitenland. Kosten van het openbaar vervoer worden volledig vergoed, met de mogelijkheid van een NS Business Card. Elektrisch rijden wordt beloond in ons leasereglement. Indien de werknemer kiest voor een volledig elektrische auto, wordt het leasebudget verhoogd en de aanleg van een thuislaadvoorziening vergoed.

stylistic-element-wave
A greater job for everyone - Mysolution - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

WE CARE ABOUT YOU

A greater job for everyone

Bij Mysolution zijn we toegewijd aan het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en het creëren van een betere toekomst voor iedereen. We geloven dat door samen te werken en te investeren in onze talenten, we een positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen.

Support de non-profit organisaties

Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot, daarom leveren wij geheel onze software aan non-profit organisatie die zich richten op mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Samen streven we naar een toekomst waarin iedereen de kans krijgt om te gedijen en te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. We care!

BHV-plan &
RI&E

Ons BHV-plan en RI&E zijn geïmplementeerd. Mysolution heeft een actieve praktijk met betrekking tot gezondheid en -veiligheid. Wij bieden onze medewerkers diverse benefits op dit gebied, zoals een leasefiets, workation mogelijkheid, extra verlofdagen en de mogelijkheid om extra verlofdagen bij te kopen, gezamenlijke sportactiviteiten tijdens werktijd en het aanbod van gezonde voeding tijdens werktijd.

Kom bij ons team!

Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Mysolution.