Frontoffice

De front- en midoffice software van Mysolution draait op het bewezen platform Salesforce. Het Applicant Tracking System (ATS) van Mysolution is makkelijk in gebruik te nemen, heeft een fijne userinterface en zit boordevol automatiserings- en matching features. Alles gericht om het dagelijkse werk van de recruiter eenvoudiger en efficiënter te maken.

stylistic-element-wave

FIND.

De werving: op zoek naar dé juiste kandidaat!
 

Jouw wervingsstrategie begint met een juiste wervingstool om jouw wervingsproces te vereenvoudigen. Een volledig Applicant Tracking Systeem (ATS) helpt je jouw taken te stroomlijnen en te automatiseren. Wij richten ons hierin ook op de inzet van data gedreven werving waardoor elke stap van jouw wervingsproces kan worden gevolgd en gemeten en wervingskansen worden verbeterd.

Search & Match

Mysolution heeft een eigen search- en matchingtool, die niet alleen semantisch zoeken toepast maar ook zoekt op hard en soft skills. Door het zoeken op skills, koppel je makkelijker met openstaande vacatures. Onze eigen matchingmodule wordt ook wel skill-based matching genoemd.

Onze matchingmodule kan elk CV inlezen en velden automatisch vullen zodat het zoeken naar kandidaat sterk wordt vereenvoudigd. Hierdoor zie je geen één kandidaat over het hoofd en vind je sneller de juiste match.

Daarnaast kan je ook searchen met de tool Textkernel, partner van Mysolution. Deze tool is volledig geïntegreerd binnen de Mysolution software.

Mysolution Browser Plug-in

De Mysolution Browser Plug-in integreert, met één druk op de knop, Mysolution Recruitment met alle populaire jobboards waar kandidaten te vinden zijn. Hierdoor heb je direct alle kandidaat informatie bij de hand. Terwijl je op jobboards, zoals LinkedIn, Indeed, Werk.nl of Xing, zoekt naar nieuwe kandidaten controleert de Mysolution Browser Plug-in automatisch of jouw kandidaat al geregistreerd staat in de Mysolution Recruitmentsoftware.

 

Recruitmentsoftware die voor jou werkt.

Recruitmentsoftware
die voor jou werkt.

Lees meer
Uitzendsoftware Mysolution

Eén geïntegreerde
softwareoplossing.

Lees meer

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >