Total Talent Management

Mysolution biedt een Total Talent Management (TTM) platform voor staffingbureaus en recruitmentbureaus. Een one-stop-solution voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen en ondersteunt jouw organisatie volledig, van de front- en midoffice tot de backoffice.

Onze oplossing is cloudgebaseerd en gebouwd op de platformen van Salesforce en Microsoft 365 Business Central. De gehele candidate en customer journey van solliciteren, matchen, urenregistratie, facturatie en verloning worden georganiseerd vanuit een centrale regie. Met overzichtelijke dashboards hebben klanten in één oogopslag inzicht in actieve plaatsingen, facturabiliteit, beschikbare professionals en marges.

stylistic-element-wave

FIND.

De werving: op zoek naar dé juiste kandidaat!

Jouw wervingsstrategie begint met een juiste wervingstool om jouw wervingsproces te vereenvoudigen. Een volledig Applicant Tracking Systeem (ATS) helpt je jouw taken te stroomlijnen en te automatiseren. Wij richten ons hierin ook op de inzet van data gedreven werving waardoor elke stap van jouw wervingsproces kan worden gevolgd en gemeten en wervingskansen worden verbeterd.

Lees meer

WIN.

Onboarden van jouw kandidaat!

Met de onboarding checklists en workflows creëer je de optimale candidate journey. In een tijd van kandidaat schaarste is snelheid en het gemak van onboarden de route naar succes. En door één referentiepunt voor alle werknemersinformatie heb je geen dubbele data invoer. Contracten kunnen gemakkelijk worden gemaakt en kandidaatgegevens worden geïmporteerd in andere soorten HR- en salarissoftware.

Lees meer

stylistic-element-wave
stylistic-element-wave

KEEP.

Behoud van jouw kandidaat!

Door de inzet van één digitaal platform dat applicaties bij elkaar brengt worden alle werkprocessen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd waardoor tijdschrijven, verloning, facturatie en contractbeheer eenvoudig kan worden ingevuld en verwerkt. Onze software identificeert ook de verschillende modellen die onafhankelijke contractanten gebruiken om hun diensten te verlenen en die van land tot land kunnen verschillen (compliant payrolling). Gemak voor zowel kandidaat als klant leidt tot loyaliteit en nieuwe business opportunities.

Lees meer

Mysolution | OnRecruit

Make your recruitment data work

We leven in een data gestuurde wereld, met nieuwe inzichten die worden gegeneerd telkens wanneer iemand met een muis klikt, een beoordeling plaatst of een sollicitatie doet. De wervingsmarkt vertrouwt ook op nuttige inzichten om de juiste beslissingen te nemen. Wij kunnen jou helpen om al jouw marketing-, website-, ATS- en backoffice-data samen te voegen in één Datawarehouse (Snowflake Technology) om zo prachtige (near-)realtime dashboards te creëren die uitvoerbare inzichten laten zien en dat alles in een handomdraai en geïntegreerd in de oplossing. 

Lees meer

De vijf kernbeloften van Mysolution

 • Mysolution Total Talent Management platform ondersteunt de kernprocessen van jouw bedrijf. Mysolution Total Talent Management platform assisteert bij het matchen van kandidaten, het opstellen van contracten en registreren van uren. Daarnaast realiseren wij een snelle facturatie en verloning. Het is een unieke one-stop-solution voor de staffing en recruitment markt.

 • Specifieke management informatie is beschikbaar zodat je met de juiste focus jouw organisatie kunt aansturen. Door standaard rapportages te integreren in de oplossing wordt het samenstellen van een relevant en up-to-date management dashboard eenvoudig. Maatwerk rapporten specifiek voor uw business is ook een veel gebruikte optie.

 • Zowel jouw klanten als professionals zijn gebaat bij de keuze voor Mysolution Total Talent Management platform. Door het gebruik van responsive design voor de portal kan men gemakkelijk informatie met jou uitwisselen via elk device. Of het nu gaat om uren, salarisstroken, evaluaties, ziekmeldingen of klantfacturen, de portal biedt je alle informatie.
 • De functionaliteit van Mysolution Total Talent Management platform is specifiek afgestemd op taken en verantwoordelijkheden van de gebruikers. Dankzij een rolgebaseerde set-up van Mysolution Total Talent Management platform zien gebruikers alleen de functionaliteiten die zij voor hun dagelijkse werkzaamheden nodig hebben.

 • Door gebruik van de web client kunnen uw medewerkers elk moment toegang krijgen tot de benodigde informatie. Mysolution Total Talent Management platform kan worden benaderd via het internet op elk apparaat en elke locatie.
 • Gebruik Mysolution Total Talent Management platform om de workflow in jouw organisatie te perfectioneren. Je kunt workflow acties creëren en meldingen binnen je bedrijfsprocessen opzetten om de doorlooptijd te verkorten.

 • Met één oplossing realiseert je de integrale automatisering van uw front-, mid- en backoffice. Hiermee automatiseert u zonder inspanning het gehele proces en voorkomt u het dubbel invoeren van gegevens.
 • Onderteken documenten makkelijk en snel met de digitale handtekening. Documenten hoeven niet meer geprint en fysiek verzonden te worden. Je houdt ook gemakkelijk overzicht over het tekenproces.
 • Mysolution Total Talent Management platform is gebaseerd op Salesforce voor de front- en midoffice en Microsoft Business Central 365 voor de backoffice. Uiteraard verzorgt Mysolution de koppeling tussen Salesforce en Microsoft Business Central 365 zodat je daar geen omkijken naar hebt en nooit twee keer gegevens hoeft in te voeren.

 • Mysolution zorgt ervoor dat de laatste IT-innovaties automatisch jouw organisatie binnenkomen en je efficiency blijven verhogen.

 • Mysolution koppelt met de gangbare loonmodules in meerdere landen en kan elke desgewenste integratie verzorgen op verzoek van de klant.
 • Je hebt te maken met uitgebreide wet- en regelgeving. Iedere vorm van beloning dient juist te zijn, zowel vanuit fiscaal als juridisch perspectief. Mysolution Total Talent Management platform ondersteunt dit door automatisch te controleren of contracten en vergoedingen in overeenstemming zijn met de geldende CAO’s.

 • Ook is een belangrijke onderdeel een consistente invoer van de uren en het uitvoeren van uitgebreide automatische controles, dit is onderdeel van het Total Talent Management platform en op maat voor elke klant in te richten.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo afspraak in >

AFSPRAAK PLANNEN >