Datawarehouse

Wij helpen je met het samenvoegen van alle data - je marketing, website, ATS en backoffice - in één datawarehouse. Wij gaan de uitdaging aan om data - uit verschillende applicaties en bronnen - om te zetten in bruikbare inzichten en het creëren van specifieke dashboards, die jou, in je dagelijkse werkzaamheden, ondersteunen.

Data | Mysolution | OnRecruit

Wil je dat jouw data het werk voor jou doet?

Wij laten jouw data voor je werken. We helpen onze klanten aan meer plaatsingen en omzet door het aanbieden van een praktische combinatie van technologie, waarmee je data kan ontsluiten, combineren, visualiseren en verreiken.Hoe laten wij jouw data voor je werken?

Data verzamelen | Stap 1

Met de OnRecruit technologie prikken we in op al je verschillende applicaties, zoals je ATS, backoffice, CRM, e-mail, marketingtool en website. We bouwen integraties met jouw tools door gebruik te maken van de API's, of een andere oplossing om te integreren met jouw tools.

Alle data wordt opgeslagen binnen Europa.

Voor je website gebruiken we onze technologie (vergelijkbaar met Google Analytics), waarmee we - de data wordt opgeslagen binnen Europa (GDPR) - het websitegedrag van je kandidaten vastleggen. We registreren alle touchpoints en kanalen die voor de conversie zorgde tot aan alle informatie over de potentiële gekwalificeerde kandidaat, plaatsing en omzet.

Data opslaan | Stap 2

Alle data moeten we natuurlijk ergens opslaan. Mocht je nog geen eigen cloud omgeving hebben, dan maken wij standaard gebruik van AWS (Amazon Web Services) - het bedrijfsonderdeel van Amazon dat cloud services levert. We creëren een 'datalake' voor je waarin we ongestructureerd alle data opslaan uit al jouw verschillende applicaties.

Data organiseren | Stap 3

Voor je echt aan de slag kan met je data, is het slim om deze data eerst te organiseren en bewerken. Dat doen we in een digitaal magazijn - een datawarehouse. Hiervoor gebruiken we het neusje van de zalm – Snowflake - een datawarehouse oplossing.

Snowflake is ontwikkeld voor de allergrootste B2C-bedrijven in de wereld en is dus een ongelofelijk snelle en efficiënte oplossing voor het uitvoeren van ingewikkelde berekeningen. In Snowflake zetten we allerlei inzichten (vaak views genoemd) klaar, die door jou ingezet kunnen worden.

OnRecruit Mysolution Software

Data visualiseren | Stap 4

Eindelijk, je kan nu aan de slag met het daadwerkelijk gebruiken van jouw data! De data uit Snowflake laad je in je BI-tool, zoals PowerBI of Tableau, om daar inzicht in te creëren voor je collega’s. Bij Mysolution hebben we een eigen BI-consultancy team, die jou ook kan helpen met het bouwen van verschillende dashboards.

MEET THE TEAM BI >

Maak je gebruik van Mysolution Recruitment i.c.m. Tableau? Dan helpen we je met een naadloze integratie van je dashboards in Salesforce, zodat jouw eindgebruikers prachtige inzichten beschikbaar krijgen in hun belangrijkste werkomgeving. 

Data verrijken | Stap 5

Naast het visualiseren van data via BI-tools, kan je met de OnRecruit technologie ook rechtstreeks data vanuit de ene applicatie naar een andere applicatie halen. Hoe handig is het bijvoorbeeld als je: 

+ Kandidaten in je ATS kan verrijken met data op basis van recent websitegedrag?

+ Je marketing automation tool kan verrijken met alle recruitment procesdata uit je ATS?
+ Inziet hoeveel plaatsingen, uren en omzet je kan verwachten per maand, kwartaal en/of jaar?

Hoe data-driven werkt jouw organisatie?

Sinds 2021 heeft Mysolution OnRecruit overgenomen. Waarom de overname van OnRecruit door Mysolution? Mysolution in combinatie met de oplossing van OnRecruit zet data, uit verschillende applicaties, om in bruikbare inzichten. Hiermee verwezenlijken we de droom - van staffing en recruitment teams - om data gedreven te werken. Het is onze visie om met een beter gebruik van alle beschikbare data de opbrengsten voor onze klanten te optimaliseren.

Brochure OnRecruit - Mysolution

Welke data krijg jij inzichtelijk?

Ontdek het potentieel van data-analyse voor verschillende aspecten van je bedrijf. Of je nu verantwoordelijk bent voor recruitment, management, marketing of sales, inzichtelijke data kan je helpen betere beslissingen te nemen.

Cijfer Mysolution - 1

Recruitment | Welke vacatures hebben een hoge slagingskans en welke sourcing mix kunnen we het beste inzetten voor deze groep vacatures? Welke kandidaten uit mijn database staan open voor een nieuwe baan, en hoe identificeer ik deze kandidaten?

Cijfer Mysolution - 2

Management | Wat is de omzet-, uren- en marge-forecast voor de komende zes maanden op basis van de huidige workflows en historische conversie ratio's?

Cijfer Mysolution - 3

Marketing | Hoeveel moet ik investeren in welke kanalen, groepen en/of vacatures om de juiste kwalitatieve kandidaten te bereiken - die je ook echt kan bemiddelen – waardoor we onze omzet doelstelling behalen?

Cijfer Mysolution - 4

Sales | Op welk type klanten zou ik me meer en/of minder moeten focussen op basis van recente conversie ratio's en marges?

Cijfer Mysolution - 5

Finance | Krijg inzicht in je winst en verlies, proef- en saldibalans en de ouderdomsanalyse van je openstaande posten.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >