Backoffice

Door de inzet van één digitaal platform dat applicaties bij elkaar brengt worden alle werkprocessen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd waardoor tijdschrijven, verloning, facturatie en contractbeheer eenvoudig kan worden ingevuld en verwerkt. Onze software identificeert ook de verschillende modellen die onafhankelijke contractanten gebruiken om hun diensten te verlenen en die van land tot land kunnen verschillen (compliant payrolling).

stylistic-element-wave

KEEP.

Behoud van jouw kandidaat!

Door de inzet van één digitaal platform dat applicaties bij elkaar brengt worden alle werkprocessen gestandaardiseerd en geoptimaliseerd waardoor tijdschrijven, verloning, facturatie en contractbeheer eenvoudig kan worden ingevuld en verwerkt. Onze software identificeert ook de verschillende modellen die onafhankelijke contractanten gebruiken om hun diensten te verlenen en die van land tot land kunnen verschillen (compliant payrolling). Gemak voor zowel kandidaat als klant leidt tot loyaliteit en nieuwe business opportunities.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

De backoffice van Mysolution draait op het platform van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Onze kwaliteiten van onze backoffice zijn: 

Cao's & verloningen

Het goed toepassen van CAO’s en verloningen, 100% betrouwbaarheid gegarandeerd. Het loongebouw van de ABU/NBBU is up-to-date binnen de Mysolution software en zijn altijd compliant met de laatste wet- en regelgeving.

abu/nbbu

In het systeem wordt het juiste brutoloon weergegeven met behulp van CAO’s en inschaling CAO (ABU/NBBU). Hierdoor wordt het correcte brutoloon toegepast en zal je nooit fouten creëren.

Urencalculator

Maak gebruik van onze urencalculator: hiermee rekent het systeem precies uit wat je mag uitbetalen aan jouw werknemers.

Bouwen en vertrouwen

Cao’s worden gewaarborgd: hierdoor kan je altijd op de Mysolution software bouwen en vertrouwen.

Automatiseren

Grote hoeveelheden data (bulk-werk) wordt geautomatiseerd binnen Mysolution. Wij kunnen grote hoeveelheden data makkelijk verwerken.

Urenstaten

Urenstaten worden digitaal aangeleverd, geen handmatig werk meer. Uren worden vanuit elke verschillende aanleveringsvorm ingelezen en verwerkt. Financiën zijn geïntegreerd, geen los boekhoudpakket meer nodig.

Recruitmentsoftware Mysolution

Recruitmentsoftware
die voor jou werkt.

Lees meer
Detacheringsbureau Mysolution

Software dat zit
als een maatpak.

Lees meer
Uitzendsoftware Mysolution

Eén geïntegreerde
softwareoplossing

Lees meer

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >