Software voor Uitzendbureaus

De one-stop-solution

PLAN DEMO >

We bieden uitzendbureaus één geïntegreerde software oplossing voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. Doordat je gebruikmaakt van onze software voor uitzendbureaus draagt onze oplossing direct bij aan het verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO).

Uitzendsoftware

Software voor uitzendbureaus die voor jou werkt

Onze standaard software zit als een maatpak en is de meest efficiënte software op de markt van uitzenden. Mede dankzij de soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning.

Eén geïntegreerde software oplossing

We bieden uitzendbureaus één geïntegreerde software oplossing voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. Onze oplossing is volledig SaaS (software as a service).

Onze standaard software wordt bedrijfsspecifiek ingericht en behoort daarmee tot de meest efficiënte uitzendsoftware op de markt. Mede dankzij onze razendsnelle loonmodule met meerdere verloningen binnen een seconde!

Met het overzichtelijke rapportagedashboard heb je in één oogopslag inzicht in presenteerbare managementrapportages. Met Mysolution ben je altijd automatisch compliant met de laatste wet- en regelgeving. Dat maakt dat jij en je collega’s met plezier en passie de kandidaat weer centraal kunnen stellen.

Kostenverlagend

Met de cloudoplossing van Mysolution verdwijnt binnen jouw organisatie het oerwoud aan verschillende applicaties die met kostbare koppelingen aan elkaar verbonden zijn. Daarmee bespaar je hoge kosten voor onderhoud.

Voordelen:
De geïntegreerde software oplossing van Mysolution maakt groei mogelijk van 30%.
Dankzij integratie front-, mid- en backoffice sterke fout en tijdreductie.
Razendsnelle loonmodule.
Automatisch compliant met laatste wet- en regelgeving.
Kostenbesparend.

Weten wat onze software voor uitzendbureaus voor jouw organisatie kan betekenen?

DOWNLOAD BROCHURE >

Total Talent Management Platform

Mysolution biedt een Total Talent Management (TTM) platform voor uitzendbureaus. Dé one-stop-solution voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen en ondersteunt jouw organisatie volledig, van de front- en midoffice tot de backoffice. Dit doen wij met functionaliteiten die we hebben ontwikkeld met onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt. Met onze oplossing kunnen we voor iedere gebruiker het dagelijkse werk veel eenvoudiger, efficiënter en overzichtelijker maken.

Succesverhaal

TPS

Hoe stap je als flexbedrijf soepel over op een nieuw, geïntegreerd systeem? En vooral, wat levert het op? Detacheerder TPS laat zien hoe zij met de oplossing van Mysolution werkt.

Lees meer
Succesverhaal

RGF Staffing

RGF Staffing stapt over op de volledig geïntegreerde en gestandaardiseerde oplossing van Mysolution voor alle front-, mid- en backofficeprocessen.

Lees meer

Maak kennis met de one-stop-solution van Mysolution

Belangrijkste modules

Grip op de business

Richt het rapportage dashboard in voor de informatie die voor jouw business belangrijk is. Houd inzicht in het aantal plaatsingen, openstaande vacatures, kandidaten, de salesfunnel, de omzet en marges.

Informatie delen via de portal

Eenvoudig informatie uitwisselen met uitzendkrachten en klanten via een persoonlijke portal. Via elk device op elk moment inzicht in uren, salarisstroken, evaluaties, ziekmeldingen en klantfacturen.

Accurate salarismodule

Razendsnelle verwerking van loonberekeningen (enkele per seconde). De salarismodule verloont per week, vier weken of maand. Daarnaast ook altijd automatisch compliant met de laatste wet- en regelgeving.

Weg met excel en plakbriefjes

Houd eenvoudig overzicht via jouw persoonlijke dashboard. Zie of een kandidaat de volgende fase nadert, welke vacatures de hoogste prioriteit hebben, welke kandidaten wachten op terugkoppeling of voor wie een tweede gesprek gepland moet worden.

Automatische urenverwerking

Een sterke fout- en tijdreductie in de urenverwerking. Uitzendkrachten vullen gemakkelijk hun start- en eindtijd in en de urenontrafelaar vertaalt dit direct door naar de juiste overwerk- en toeslagpercentages. Direct klaar om te accorderen.

Plan met gemak

Plan met gemak de juiste kandidaten op de juiste diensten. Houd overzicht voor jezelf, de klant en de uitzendkracht. Desgewenst kan de uitzendkracht zichzelf inplannen middels selfplanning. Het plannen van fietsen, auto’s en huizen is ook mogelijk.

Voordelen

Een alles-in-één geïntegreerde software oplossing

Total Talent Management Platform | Mysolution biedt een compleet Total Talent Management-platform dat de front-, mid- en backofficeprocessen integreert. Dit vereenvoudigt en verbetert dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk, waardoor efficiëntie, overzicht en gebruiksgemak toenemen voor alle gebruikers.

Sterke fout- en tijdreductie

Compleet en compliant | De software is een alles-in-één oplossing die voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor wordt het beheren van compliance en regelgeving automatisch afgehandeld, waardoor het bedrijf altijd up-to-date en conform is zonder extra inspanning.

Automatisch compliant met laatste wet-en regelgeving

Razendsnelle loonmodule | Mysolution biedt een loonmodule met indrukwekkende snelheid, waarbij meerdere verloningen binnen een seconde worden verwerkt. Dit bespaart aanzienlijk tijd en zorgt voor een soepel verloningsproces.

Razendsnelle loonmodule

Geïntegreerde efficiëntie | Mysolution biedt een geïntegreerde softwareoplossing die als een maatpak zit. Het integreert naadloos urenregistratie, facturatie en verloning, waardoor het bedrijfsprocessen optimaliseert en efficiëntie bevordert.

Kostenbesparend

Kostenverlagend | Door te migreren naar de (cloud)oplossing van Mysolution verdwijnt de behoefte aan meerdere applicaties en kostbare koppelingen. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen door verminderd onderhoud en een gestroomlijnde infrastructuur.

Video's Uitzendsoftware

 

 

 

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >