Scherp aan de wind bij het aantrekken van uniek talent.

Slimme tool voor recruitmentbureaus

Recruitmentbureaus

Mysolution zorgt voor grip op recruitmentproces

Het aantal vacatures dat je mag invullen als recruitmentbureau is groot. Dat biedt kansen. Tegelijkertijd kun je wel wat hulp gebruiken bij het optimaal inrichten van de recruitmentprocessen én het houden van overzicht van plaatsingen en vacatures.

Recruitmentsoftware die voor jou werkt

We bieden recruiters een software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent. Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registeren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database. 

Wij begrijpen dat anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk bij werving en selectie van groot belang is. Met het overzichtelijke rapportagedashboard heb je in één oogopslag up-to-date inzicht in vacatures, de salesfunnel, in- en uitschrijvingen van kandidaten en de verwachte omzet.

Zeker en veilig

Onze tool is gebouwd op het bewezen platform Salesforce en daardoor volledig cloudgebaseerd. Dat biedt zekerheid en veiligheid.

Voordelen:
  • Software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent
  • Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk
  • Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar
  • Overleg met collega's via de chatfunctie
  • Zeker en veilig

Uitgelicht

Vind wat je zoekt met Boolean Search

Boolean search die ook écht vindt waar je naar zoekt. De searchfunctionaliteit snapt dat het tonen van een projectleider ook interessant is wanneer je op ‘projectmanager’ hebt gezocht. Heb je zelf specifieke skills toegevoegd aan het systeem? Ook hier wordt naar gezocht.

Eenvoudig importeren van LinkedIn profielen

Een potentiële kandidaat gevonden via Linkedin? Controleer direct vanuit je browser of deze persoon al in je database staat, vergelijk de gegevens en update deze met slechts één klik.

Alle informatie bij de hand in Outlook

Vanuit je Outlook inbox zie je direct wat de geschiedenis is van de persoon die mailt. Importeer of update het CV met één klik, zie op welke vacatures de kandidaat eerder gereageerd heeft of bekijk eerdere mails die automatisch zijn opgeslagen.

Grip op je business met duidelijke rapportages

Richt het rapportage dashboard in voor de informatie die voor jouw business belangrijk is. Houd eenvoudig inzicht in het aantal openstaande vacatures, kandidaten, de salesfunnel, de geschatte omzet per aanvraag, het aantal plaatsingen en de omzet.

Houd overzicht over je werkzaamheden

Weg met excel en plakbriefjes. Houd eenvoudig overzicht via jouw persoonlijke dashboard. Zie welke vacatures de hoogste prioriteit hebben, welke kandidaten wachten op terugkoppeling of voor wie een tweede gesprek gepland moet worden.

Overleg met collega’s via de chatfunctie

Bekijk en beoordeel een CV direct vanuit onze oplossing, geen gedoe met extra vensters. Overleggen of wil je de kandidaat aan een collega voorstellen? Deel het CV en communiceer gemakkelijk via de chatfunctie binnen de oplossing.

Voordelen

checkbox

Software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent

checkbox

Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk

checkbox

Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar

checkbox

Overleg met collega's via de chatfunctie

checkbox

Zeker en veilig