Recruitmentsoftware

Meer informatie

Recruitmentsoftware helpt je op weg met het creëren van een match tussen opdrachtgever en kandidaat. Het vergemakkelijkt je werk en helpt je sneller met het voltooien van opdrachten voor je klanten. Lees verder voor meer informatie over recruitmentsoftware.

Recruitmentsoftware

Recruitmentbureaus

Voor je recruitmentsoftware kiest, denk je na over je ambities. Waar wil je over vijf jaar staan? Houdt het systeem voldoende rekening met groei en biedt de software voldoende mogelijkheden voor de toekomst?

Recruitmentsoftware voor recruitmentbureaus

Wat zijn de voordelen van recruitment software?

De voordelen van recruitment software zijn dat alle data in een systeem wordt beheerd waardoor geen enkel gegeven zou kunnen verdwijnen. Daarnaast is de software in te richten naar eigen wens zodat daar ook zelf een invulling aan gegeven kan worden.

Ook is de meeste software online te beheren waardoor informatie overal en altijd te bereiken en gebruiken is. Samenvattend betekent het dat je controle en overzicht hebt over het gehele recruitmentproces, je geschikte kandidaten voor je vacatures vindt en je veel tijd aan administratieve taken bespaart. 

 • Alle data in één systeem
 • Software in te richten naar eigen wens
 • Online te beheren, dus overal en altijd te gebruiken
 • Controle en overzicht houden over het gehele recruitmentproces
 

Wat levert investeren in recruitment software op?

Door het investeren in software, behoudt men het overzicht in alle taken, vacatures en kandidaten. Het zorgt ervoor dat je op de juiste momenten contact houdt met kandidaten voor een goede candidate experience, volledig geautomatiseerd.
 
Heb je na twee dagen nog niet gereageerd op een sollicitatie? Het systeem kan automatisch een e-mail sturen met een excuses en het bericht dat je binnen twee dagen reageert.
 
Je houdt ook grip op je kandidatenbase doordat je hierin makkelijk kan zoeken. De juiste recruitment software zorgt dat je met zo min mogelijk handelingen jouw werk kan uitvoeren. Dit bespaart tijd, en in die extra tijd kan jij je écht focussen op de kandidaat. Hoe het er met je business voor staat, zie je met één druk op de knop op een rapportagedashboard.

Hoe kies ik de juiste recruitment software?

Voor een efficiënt recruitmentproces heb je de beste recruitment software nodig. Eentje die alles in huis heeft om geweldige vacatures te produceren en deze, met slechts een paar klikken op de knop, op verschillende jobboards en sociale media kanalen te posten. Om uiteindelijk de meest gekwalificeerde kandidaten aan te trekken!
 
Daarnaast moet de software jouw werk uit handen nemen en zorgen voor overzicht over het recruitmentproces. In feite kan de software met de juiste functies je veel meer bieden dan alleen een middel om je kandidaten goed bij te houden.
 
Gezien het aantal beschikbare oplossingen is het uiterst belangrijk dat je bepaalt wat je recruitment benodigdheden zijn voordat je de verschillende mogelijkheden onderzoekt. Let op de volgende mogelijkheden:
 
 • Een tool dat je recruitmentproces verbetert.
 • Past bij de grootte en de recruitmentbehoefte van je bedrijf.
 • De software die, voor jou, het meest gebruiksvriendelijk aanvoelt.

Wat kost recruitment software?

De kosten voor de software verschillen per organisatie. Vooraf wordt besproken wat de kosten zijn voor de implementatie van de software en wat de kosten per gebruiker per maand/jaar zullen worden.
 

Voordelen Mysolution Software

Software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent

Software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent

Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk

Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk

Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar

Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar

Overleg met collega's via de chatfunctie

Overleg met collega's via de chatfunctie

Nederlandse support standaard in het abonnement (hoeveel vragen je ook stelt)

Nederlandse support standaard in het abonnement (hoeveel vragen je ook stelt)

Welke functionele mogelijkheden zijn er met de software van Mysolution? 

De software van Mysolution is volledig naar eigen wens in te richten. Bij iedere organisatie zijn andere behoeftes van belang, waardoor de software voor iedere organisatie verschillend in te richten is. Er zijn veel mogelijkheden zoals:

Mysolution Recruitmentsoftware voor je recruitmentbureau
 • Vacatures beheren
  Vacatures opmaken, beheren en plaatsen op het intranet, de website of op social media.

 • Zoekfunctionaliteit
  Makkelijk met een zoekopdracht via internet, in databases en social media zoeken naar verschillende profielen.

 • Profielen importeren
  Eenvoudig profielen importeren vanuit LinkedIn.

 • Rapportages
  Met het overzichtelijke rapportagedashboard heb je in één oogopslag up-to-date inzicht in vacatures, de salesfunnel, in- en uitschrijvingen van kandidaten en de verwachte omzet.

 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
  Behoud overzicht over je dagelijkse werkzaamheden met onze gebruiksvriendelijke software.

 • Communiceren met collega’s via chatfuncties
  Met behulp van chatter, kan je makkelijk in contact komen met collega's en hoef je niet te schakelen tussen verschillende programma's.

 • E-mailintegratie
  De software is te koppelen met Microsoft Outlook of Gmail.

Wat biedt Mysolution recruitment?

Onze software is een spil in het web voor iedere organisatie. Alle gegevens, contactmomenten, e-mails, berichten en documenten gerelateerd aan kandidaten en professionals liggen hier vast. In de software krijg je direct inzicht in plaatsingen, projecten, opleidingsplannen en evaluaties van kandidaten en medewerkers.


Heb ik voor de Mysolution software ook nog andere softwarepakketten nodig?

Onze software kan aangeschaft worden als stand-alone product voor een recruiter of afdeling die speciaal gericht is op recruitment. Daarnaast kan de software ook onderdeel zijn van een totaal softwarepakket voor de front-, mid- en backoffice van bijvoorbeeld een uitzendbureau. De recruitment software bevindt zich dan in de frontoffice.
 

Meer weten over onze recruitment software? Bekijk onze 5 minuten demo en plan je afspraak in!

Mysolution Software Demo 2021 Recruitment-3

Download hier de Mysolution Recruitment brochure

Mysolution Software - Pijl Oranje

Mysolution Recruitmentsoftware Brochure

 

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >