Software

De one-stop-solution voor elke branche

PLAN DEMO >


Stimuleer de groei van jouw organisatie door goede ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Wij bieden voor elk specialisme één krachtige oplossing.

Software

Voor elk specialisme één krachtige oplossing

De cloudoplossing van Mysolution ondersteunt de digitale front-, mid- én backoffice. Zo ontzorgen wij jou tijdens het gehele proces van recruitment, uitzenden en detacheren.

Uitzendbureaus

Als uitzendbureau wil je in de huidige krappe arbeidsmarkt de juiste kandidaten veroveren met een persoonlijke aanpak. Tegelijkertijd maak je als organisatie graag een efficiencyslag: je wil verder digitaliseren. Je realiseert je dat minder handmatig werk leidt tot minder fouten. Ook wil je middels overzichtelijke rapportagedashboards kunnen sturen op KPI’s. Herkenbaar?

Lees meer

Detacheringsbureaus

Als detacheerder wil je in deze uitdagende arbeidsmarkt de juiste kandidaten vinden én binden met een persoonlijke aanpak. Daarnaast is er een grote efficiencyslag te behalen door te kiezen voor een integrale totaaloplossing.

Lees meer

Recruitmentbureaus

Het aantal vacatures dat je als recruitmentbureau mag invullen is groot. Dat biedt kansen. Tegelijkertijd kun je wel wat hulp gebruiken bij het optimaal inrichten van de recruitmentprocessen én wil je graag overzicht houden over de plaatsingen en vacatures.

Lees meer

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >