Recruitment Tools

voor een efficiënt proces

LEES MEER

Recruitment tools kunnen je helpen bij het vinden van de ideale match tussen opdrachtgevers en kandidaten. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen en functionaliteiten van recruitmentsoftware.

Recruitment software

Tools die helpen

Het zijn van een HR-professional is een grote verantwoordelijkheid. Een organisatie is een groot gedeelte van tijd bezig met het zoeken van nieuwe medewerkers. Het is daarbij dus belangrijk om snel en efficiënt de juiste kandidaten te vinden, te werven en te begeleiden.

Vaak gaat er veel tijd uit naar de administratieve handelingen die nodig zijn voor het uitvoeren van deze taak, maar echter zou het natuurlijk beter zijn om kandidaten meer aandacht te kunnen geven en de administratieve taken makkelijk en snel afgehandeld kunnen worden.

Overzichtelijke ATS-oplossing

Voor (corporate) recruiters biedt Mysolution een softwareoplossing die vele dingen makkelijker maakt. Het voelt als een persoonlijke assistent met overzichtelijke to do lijsten en goede inzichten in de statussen van de kandidaten en de opdrachten.

Zo zit er bijvoorbeeld ook een systeem bij waarmee kandidaten geregistreerd kunnen worden en kunnen worden gevolgd in het proces. Dit wordt een Applicant Tracking Systeem oftewel ATS systeem genoemd. Op deze manier houd je op een gemakkelijke manier overzicht over de kandidaten door te zoeken in de database of in een specifieke talentpool.

Candidate experience

Door de automatische workflows zorgt de Mysolution recruitment software voor een efficiënt proces. Er kan automatisch een ontvangstbevestiging, persoonlijke afwijzing of uitnodiging worden verzonden en de kandidaat wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

De candidate experience hoeft niet uit het oog verloren worden door de efficiëntie van het systeem. Zo kan juist meer aandacht naar de kandidaat uitgaan. Daarnaast wordt de directie ook makkelijk op de hoogte gehouden door een overzichtelijke rapportage dashboard die makkelijk te presenteren ist automatisch up-to-date blijft.

Recruitmentsoftware Mysolution

Recruitmentsoftware
die voor jou werkt.

Lees meer
Uitzendsoftware Mysolution

Eén geïntegreerde softwareoplossing.

Lees meer
Detacheringsbureau Mysolution

Software dat zit als een maatpak.

Lees meer

Belangrijkste functionaliteiten

Grip op de business met duidelijke rapportages

Richt het rapportage dashboard in voor de informatie die voor jouw business belangrijk is. Houd inzicht in het aantal plaatsingen, openstaande vacatures, kandidaten, de salesfunnel, de omzet en marges.

Vergemakkelijk het werk met automatische workflows

Blijf bijvoorbeeld automatisch op de hoogte van lopende contracten. Ontvang een melding wanneer een arbeidscontract bijna afloopt zodat je tijdig weet of er een nieuw contract gegenereerd moet worden of dat de kandidaat beschikbaar is voor een nieuwe opdracht.

Correcte verwerking van uren en onkosten

Onze oplossing is flexibel in te richten en past zich dus aan aan de werkwijze van jouw klant. Zo kunnen lunchvergoedingen, mobiliteitsbudgetten en alle mogelijke uursoorten automatisch verwerkt in de facturering en verloning.

Overleg met collega’s via de chatfunctie

Bekijk en beoordeel een CV direct vanuit onze oplossing, geen gedoe met extra vensters. Overleggen of wil je de kandidaat aan een collega voorstellen? Deel het CV en communiceer gemakkelijk via de chatfunctie binnen de oplossing.

Eenvoudig importeren van LinkedIn profielen

Een potentiële kandidaat gevonden via LinkedIn? Controleer direct vanuit je browser of deze persoon al in je database staat, vergelijk de gegevens en update deze met slechts één klik.

Alle informatie bij de hand in Outlook

Vanuit je Outlook inbox zie je direct wat de geschiedenis is van de persoon die mailt. Importeer of update het CV met één klik, zie op welke vacatures de kandidaat eerder gereageerd heeft of bekijk eerdere mails die automatisch zijn opgeslagen.

Boolean Search Mysolution

Boolean search die ook écht vindt waar je naar zoekt. De searchfunctionaliteit snapt dat het tonen van een projectleider ook interessant is wanneer je op ‘projectmanager’ hebt gezocht. Heb je zelf specifieke skills toegevoegd aan het systeem? Ook hier wordt naar gezocht.

Eén gespecialiseerde oplossing

Automatiseer met één oplossing het gehele proces van front-, mid- en backoffice. Voorkom het dubbel invoeren van gegevens met een sterke fout- en tijdreductie als resultaat.

Informatie delen via de portal

Eenvoudig informatie uitwisselen met klanten en professionals via de portal. Via elk device en op elk moment inzicht in uren, salarisstroken, evaluaties, ziekmeldingen en klantfacturen.

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

DOWNLOAD BROCHURE >

Voordelen van Mysolution

checkbox

Versterk het succes van jouw organisatie.

checkbox

Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk.

checkbox

Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar.

checkbox

Automatisch compliant met de laatste wet- en regelgeving.

checkbox

Combineer betrouwbaarheid met doorlopende innovatie.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan direct een demo afspraak.

AFSPRAAK PLANNEN >