CRM-software

Voor bureaus

Mysolution Recruitment

Wat kan CRM-software voor jouw organisatie betekenen? Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met recruitmentsoftware. Wij maken van jouw CRM-vraagstuk onze uitdaging.

CRM-systeem

Was is een CRM-software?

Binnen de recruitmentwereld wordt CRM gebruikt als afkorting voor candidate relationship management, wat een variant is van het welbekende customer relationship management. Een CRM-Systeem ondersteunt je bij het beheren van je klantgegevens. Het zorgt voor effectiviteit doordat klantgegevens up-to-date zijn: Elke contact, gesprek, e-mail, volgende stappen en andere waardevolle details worden opgeslagen, gebundeld en omgezet in nuttige inzichten. Zo kan je deze informatie dus makkelijk met andere collega’s delen.

Waarom is een CRM-systeem onontbeerlijk?

Alle bedrijven zijn wel eens een situatie geweest waarin zij nieuwe werknemers nodig hebben. Om tijdelijk bijvoorbeeld iemand in te huren vereist veel energie en het kost extra geld. Het is daarom belangrijk voor een bedrijf om snel en efficiënt de juiste kandidaten te kunnen werven en begeleiden.

Nieuwe werknemers begeleiden in hun nieuwe omgeving en werk vereist vaak veel aandacht en geduld. Het administreren van veel zaken staat tijd besteden aan deze werknemers vaak nog in de weg. Een CRM-systeem helpt dit dilemma te voorkomen.

 

CRM-software stroomlijnt bedrijfsbehoeften

We zien CRM-software steeds vaker geïmplementeerd worden. Tegenwoordig proberen veel bedrijven zoveel mogelijk zaken te automatiseren en te digitaliseren om onder andere een zo overzichtelijk mogelijk beeld te creëren binnen het bedrijf. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat werknemers tegenwoordig digitaal hun vrije dagen kunnen invullen en/of verlof kunnen aanvragen.

Voorheen werd dit altijd met pen en papier gedaan of op een andere manier gecommuniceerd. Maar nu hebben bedrijven vaak een gepersonaliseerd systeem waar alle werknemers op kunnen inloggen en individueel hun wensen en behoeftes kunnen aanvragen.

Mysolution Recruitmentsoftware Brochure

DOWNLOAD BROCHURE >

Digitaliseren van de bedrijfsprocessen

Een ander goed voorbeeld van een nieuw vooruitstrevend systeem is uitzendsoftware. Dit systeem is het ideale voorbeeld van het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Dit systeem biedt dan ook een oplossing die volledig SaaS is, oftewel Software-as-a-Service. De software kan dan ook bedrijfsspecifiek worden ingericht en dat is ideaal om processen zoals de loonmodule te versnellen.

Tegenwoordig zijn er steeds meer geavanceerde systemen beschikbaar om bedrijfsprocessen te optimaliseren en overzichtelijker te maken. Door slimme systemen te implementeren, kunnen bedrijven hun processen versnellen en efficiënter laten verlopen. Dit biedt voordelen voor werknemers en leidinggevenden, omdat het helpt bij het voorkomen van miscommunicatie en tijdsverlies.

Jouw persoonlijke assistent

Dit soort geavanceerde systemen kunnen ook op andere manieren worden geïmplementeerd binnen en buiten bedrijf. Zo is er bijvoorbeeld tegenwoordig de mogelijkheid voor corporate recruiters een softwareoplossing die als het ware aan voelt als een persoonlijke assistent.

Dit softwaresysteem biedt een hoop nieuwe mogelijkheden aan. Zo geeft het een overzichtelijke to-do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een systeem wat enorm handig is voor recruiters is een Applicant Tracking System (ATS).

Een ATS is een systeem waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Het systeem laat je onder andere overzicht houden over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database of specifieke talentpool.

Ken jij het verschil tussen een CRM en ATS?

LEES HET HIER >

 

 

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >