CRM-systeem

Voor bureaus

Recruitmentsoftware

Wat is een CRM-systeem? En wat bereik ik met een CRM in plaats van een ATS? En kan je een CRM-systeem ook combineren met een ATS? Mysolution maakt van jouw CRM-vraagstuk een uitdaging!

CRM-software

Overzicht, gemak en klantvriendelijk

Het is in het tijdperk van het internet en sociale media bijna niet meer verantwoord om vele processen nog met pen en papier af te werken. Vooral belangrijke zaken binnen een bedrijf zoals het verwerken van de loonadministratie of het bijhouden van vrije dagen worden door middel van slimme systemen toegepast binnen bedrijven. Het heeft niet alleen voordeel voor de bedrijven zelf maar ook voor de werknemers want iedereen kan via het systeem zien hoe en wat er gebeurd. De kans op miscommunicatie wordt hiermee dan ook extreem verkleind. Maar niet alleen voor interne zaken zijn dit soort systemen handig. Ook extern is het heel fijn dat er dit soort systemen bestaan. Het maakt het gebruik van jouw bedrijf onder andere dan klantvriendelijker.

Wat is een CRM-systeem?

Alle bedrijven zijn wel eens een situatie geweest waarin zij nieuwe werknemers nodig hebben. Om tijdelijk bijvoorbeeld iemand in te huren vereist veel energie en het kost extra geld. Het is daarom belangrijk voor een bedrijf om snel en efficiënt de juiste kandidaten te kunnen werven en begeleiden. Nieuwe werknemers begeleiden in hun nieuwe omgeving en werk vereist vaak veel aandacht en geduld. Het administreren van veel zaken staat tijd besteden aan deze werknemers vaak nog in de weg.

Wat is het verschil tussen een CRM en ATS? Lees het hier!

Lees meer

CRM-software

Een systeem zoals het gedeelte CRM-recruitmentsoftware kan ervoor zorgen dat veel van deze administratieve taken in een korte tijd uitgevoerd kunnen worden. Zodat er gefocust kan worden op wat écht belangrijk is, namelijk het begeleiden en alle aandacht besteden aan een nieuwe werknemer. Maar een systeem zoals het recruitment CRM is niet het enige handige systeem.

Ook voor de huidige werknemers bestaan er hele handige systemen. Een voorbeeld hiervan is urenregistratie-software. Dit systeem geeft een overzichtelijk beeld van de werktijden voor werknemers en het bedrijf zelf. Het komt nog wel is voor dat er conflicten ontstaan op de werkvloer van een bedrijf over de urenregistratie maar dit systeem kan dat voorkomen.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN