24.05.2023

Dit was
De Mysolution Klantendag
Feature The Future

De Mysolution Klantendag was een dag vol verbinding, kennisdeling en inspiratie. We namen onze klanten mee in hoe onze software kan helpen bij de vraagstukken van vandaag, en vooral die van morgen: ‘Feature The Future’. Bekijk en ervaar hoe de Mysolution Klantendag is geweest, en wellicht tot een volgende keer!

In gesprek met Daan & Scotty Technologies

In deze interessante sessie gingen we in gesprek met Jeroen van Kooij (Oprichter & Directeur) van Daan en Roland Hallebeek (Founder & CEO) van Scotty Technologies. We bespraken onder andere de groei van Daan en het waarborgen van de balans tussen het gebruik van AI-technologie en de menselijke aspecten in recruitment.

Door het gebruik van de integratie van Scotty AI kan Daan snel en effectief communiceren met een groot aantal mensen, op een manier die efficiënter is dan e-mailen of nabellen. De machine neemt het repetitieve werk over. Dit maakt het werk leuker en biedt ruimte voor een persoonlijke benadering. Bekijk de volledige sessie hiernaast terug.

Bekijk de gehele sessie en maak ook gebruik van de hoofdstukken.

In gesprek met RGF Staffing & Jobrock

Bekijk de gehele sessie en maak ook gebruik van de hoofdstukken.

RGF Staffing heeft een inhaalslag gemaakt op het gebied van digitalisering. Daarnaast is RGF overgestapt van meerdere systemen naar één systeem voor de frontoffice-processen. Het project bracht complexiteit met zich mee, want de zelfontwikkelde systemen en verschillende merken hanteerden elk een eigen werkwijze binnen de systemen.

Hoe breng je alles samen tot één zakelijke behoefte en hoe vertaal je die behoefte naar een nieuwe state-of-the-art oplossing? Wat waren de belangrijkste mijlpalen en hoe belangrijk was de rol van partners zoals Jobrock? Samen met het Talent Hackers-team van RGF, heeft Jobrock directe verbeteringen aangebracht in het proces van automatisering. Hierdoor is waardecreatie gerealiseerd. Bekijk de volledige sessie hiernaast terug.

Verdrijft ZZP de uitzendkracht?

De vraag 'Verdrijft ZZP de uitzendkracht?' is uitvoerig beantwoord tijdens een informatieve sessie gepresenteerd door Wim Davidse. De conclusie kan verrassend zijn:

Naast ZZP'ers zijn er ook andere contractvormen die invloed hebben op het uitzenden in fase A. Zowel vaste als tijdelijke contracten bij werkgevers, uitzenden in fase B en C, en werken via detacheringsbureaus spelen hierin een rol.

Uitzenden zal niet volledig verdwijnen, zelfs niet in fase A (zolang de huidige en toekomstige wetgeving gehandhaafd blijft). Het zal echter wel afnemen, omdat veel mensen streven naar meer zekerheid, autonomie, groei, uitdaging, of andere behoeften. Op dit moment zien we deze verschuiving al plaatsvinden, en deze ontwikkeling zal zich blijven voortzetten. Bekijk de hand-out van de sessie 'Verdrijft ZZP de uitzendkracht?' van Wim Davidse, voor meer informatie.

Sprekers en sessies - Klantendag 2023 - Wim Davidse

OPEN HAND-OUT

Wet- & Regelgeving

Sprekers en sessies - Klantendag Wet- en Regelgeving

OPEN HAND-OUT

Verandering, complexiteit en interessant waren de meest gebruikte kernwoorden als men denkt aan de impact van wet- en regelgeving op haar organisatie. Hoe zijn deze wijzigingen doorgevoerd in MSF en MSR? De onderstaande punten zijn behandeld in de sessie:

  • Uitspraak Hoge Raad over fictie uitzendbeding bij ziekte.
  • Nieuwe cao ABU/NBBU per 1 juli 2023.
  • Aangaan van de uitzendovereenkomst.
  • Rechtspositie.
  • Einde van de arbeidsovereenkomst.
  • Loon bij arbeidsongeschiktheid.
  • Inlenersbeloning.
  • Wijzigingen StiPP.

Hier vind je de hand-out van de presentatie. Op onze Wet & Regelgeving pagina houden we je graag op de hoogte over de laatste wet- & regelgeving.

Integratiepartners Mysolution

Hieronder vind je de line-up van de verschillende integratiepartners die aanwezig waren op de Mysolution Klantendag.