Tot op de bodem voor de juiste professional.

Integrale oplossing voor detacheringsbureaus

Detacheringsbureaus

Losse applicaties behoren tot het verleden

Als detacheerder wil je in deze uitdagende arbeidsmarkt de juiste kandidaten vinden én binden met een persoonlijke aanpak. Daarnaast is er een grote efficiencyslag te maken door te kiezen voor een integrale totaaloplossing.

Download de brochure

Eén gespecialiseerde totaaloplossing

We bieden detacheerders geïntegreerde software voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. Onze oplossing is cloudgebaseerd. Wij begrijpen dat anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk bij werving en selectie van groot belang is. Onze standaard software zit als een goed gesneden maatpak en is de meest efficiënte software op de markt van detachering. Mede dankzij de soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning. Ook declaraties voor overnachtingen, lunchvergoeding, overwerk- en buitenlandvergoeding zijn binnen no time verwerkt.

Met overzichtelijke dashboards heb je in één oogopslag inzicht in facturabiliteit, beschikbare professionals en marges. Zo kunnen jij en je collega’s zich volledig richten op het vinden, binden en boeien van de juiste professionals.

Kostenverlagend

Met de cloudoplossing van Mysolution behoren losse applicaties binnen jouw organisatie tot het verleden. Daarmee verdwijnt het oerwoud aan verschillende applicaties die met kostbare koppelingen aan elkaar verbonden zijn. Daarmee bespaar je hoge kosten voor onderhoud en lever je directe bijdrage aan het verlagen van de TCO (Total Cost of Ownership).

Voordelen:
  • Geïntegreerde software oplossing van Mysolution zorgt voor grote efficiencyslag
  • Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk
  • Soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning
  • Grip op je business met overzichtelijke rapportages
  • Kostenbesparend

“Mysolution levert precies de combinatie van een standaardoplossing met bedrijfsspecifiek maatwerk dat nodig is.”

Brunel / Stefan de Boer / Manager Global IT

“Mysolution heeft Timing meer flexibiliteit, innovaties en efficiency gebracht.”

Timing / Hetty Braam / Manager ICT
Cirkel 2-detachering

Uitgelicht

Één gespecialiseerde oplossing

Automatiseer met één oplossing het gehele proces van front-, mid- en backoffice. Voorkom het dubbel invoeren van gegevens met een sterke fout- en tijdreductie als resultaat.

Vergemakkelijk het werk met workflows

Blijf bijvoorbeeld automatisch op de hoogte van lopende contracten. Ontvang een melding wanneer een arbeidscontract bijna afloopt zodat je tijdig weet of er een nieuw contract gegenereerd moet worden of dat de kandidaat beschikbaar is voor een nieuwe opdracht.

Correcte verwerking van uren en onkosten

Onze oplossing is flexibel in te richten en past zich dus aan aan de werkwijze van jouw klant. Zo kunnen lunchvergoedingen, mobiliteitsbudgetten en alle mogelijke uursoorten automatisch verwerkt in de facturering en verloning.

Informatie delen via de portal

Eenvoudig informatie uitwisselen met klanten en professionals via de portal. Via elk device en op elk moment inzicht in uren, salarisstroken, evaluaties, ziekmeldingen en klantfacturen.

Grip op de business met duidelijke rapportages

Richt het rapportage dashboard in voor de informatie die voor jouw business belangrijk is. Houd inzicht in het aantal openstaande vacatures, lopende opdrachten, kandidaten, de salesfunnel, de omzet en marges.

Houd overzicht over de werkzaamheden

Weg met excel en plakbriefjes. Houd eenvoudig overzicht via jouw persoonlijke dashboard. Zie welke vacatures de hoogste prioriteit hebben, welke kandidaten wachten op terugkoppeling of voor wie een tweede gesprek gepland moet worden.

Voordelen

checkbox

Geïntegreerde software oplossing van Mysolution zorgt voor grote efficiencyslag

checkbox

Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk

checkbox

Soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning

checkbox

Grip op je business met overzichtelijke rapportages

checkbox

Kostenbesparend