Software voor Detacheringsbureaus

De one-stop-solution

PLAN DEMO >

We bieden detacheringsbureaus één geïntegreerde software oplossing voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen.

Detacheringsbureau

Losse applicaties behoren tot het verleden

Als detacheringsbureau wil je in deze uitdagende arbeidsmarkt de juiste kandidaten vinden én binden met een persoonlijke aanpak. Ook je klanten verwachten een snelle response snelheid en stellen steeds hogere eisen aan voorgestelde kandidaten. De keuze voor een one-stop-solution is een logische stap voor alle partijen die een versnelling in digitaal werken willen realiseren.

Eén gespecialiseerde totaaloplossing

We bieden detacheerders geïntegreerde software voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. Onze oplossing is cloudgebaseerd. Wij begrijpen dat anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk bij werving en selectie van groot belang is.

Onze standaard software voor detacheringsbureaus zit als een goed gesneden maatpak en is de meest efficiënte software op de markt van detachering. Mede dankzij de soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning. Ook declaraties voor overnachtingen, lunchvergoeding, overwerk- en buitenlandvergoeding zijn binnen no time verwerkt.

Met overzichtelijke dashboards heb je in één oogopslag inzicht in facturabiliteit, beschikbare professionals en marges. Zo kunnen jij en je collega’s zich volledig richten op het vinden, binden en boeien van de juiste professionals.

Kostenverlagend

Met de cloudoplossing van Mysolution behoren losse applicaties binnen jouw organisatie tot het verleden. Daarmee verdwijnt het oerwoud aan verschillende applicaties die met kostbare koppelingen aan elkaar verbonden zijn. Daarmee bespaar je hoge kosten voor onderhoud en lever je directe bijdrage aan het verlagen van de TCO (Total Cost of Ownership).

Voordelen:
De geïntegreerde software oplossing van Mysolution zorgt voor een grote efficiencyslag.
Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk.
Soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning.
Grip op je business met overzichtelijke rapportages.
Kostenbesparend.

Weten wat onze software voor detacheringsbureau voor jouw organisatie kan betekenen?

DOWNLOAD BROCHURE >

Total Talent Management Platform

Mysolution biedt een Total Talent Management (TTM) platform voor detacheringsbureaus. Dé one-stop-solution voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen en ondersteunt jouw organisatie volledig, van de front- en midoffice tot de backoffice. Dit doen wij met functionaliteiten die we hebben ontwikkeld met onze uitgebreide kennis en ervaring van de markt. Met onze oplossing kunnen we voor iedere gebruiker het dagelijkse werk veel eenvoudiger, efficiënter en overzichtelijker maken.

Maak kennis met de one-stop-solution van Mysolution

Belangrijkste modules

Grip op de business met duidelijke rapportages

Richt het rapportage dashboard in voor de informatie die voor jouw business belangrijk is. Houd inzicht in het aantal openstaande vacatures, lopende opdrachten, kandidaten, de salesfunnel, de omzet en marges.

Vergemakkelijk het werk met automatische workflows

Blijf bijvoorbeeld automatisch op de hoogte van lopende contracten. Ontvang een melding wanneer een arbeidscontract bijna afloopt zodat je tijdig weet of er een nieuw contract gegenereerd moet worden of dat de kandidaat beschikbaar is voor een nieuwe opdracht.

Correcte verwerking van uren en onkosten

Onze oplossing is flexibel in te richten en past zich dus aan aan de werkwijze van jouw klant. Zo kunnen lunchvergoedingen, mobiliteitsbudgetten en alle mogelijke uursoorten automatisch verwerkt in de facturering en verloning.

Weg met Excel en plakbriefjes

Houd eenvoudig overzicht via jouw persoonlijke dashboard. Zie welke vacatures de hoogste prioriteit hebben, welke kandidaten wachten op terugkoppeling of voor wie een tweede gesprek gepland moet worden.

Eén gespecialiseerde oplossing

Automatiseer met één oplossing het gehele proces van front-, mid- en backoffice. Voorkom het dubbel invoeren van gegevens met een sterke fout- en tijdreductie als resultaat.

Informatie delen via de portal

Eenvoudig informatie uitwisselen met klanten en professionals via de portal. Via elk device en op elk moment inzicht in uren, salarisstroken, evaluaties, ziekmeldingen en klantfacturen.

Voordelen

De geïntegreerde detachering software oplossing van Mysolution zorgt voor grote efficiencyslag

De geïntegreerde detachering software oplossing van Mysolution zorgt voor grote efficiencyslag

Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk

Anyplace, anywhere en anytime ondersteuning van je werk

Soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning

Soepele integratie van urenregistratie, facturatie en verloning

Grip op je business met overzichtelijke rapportages

Grip op je business met overzichtelijke rapportages

Kostenbesparend

Kostenbesparend

Video's Detacheringssoftware

 

 

 

Succesverhaal

Brunel

Sinds 2016 werkt Brunel in heel Europa met Mysolution. Mysolution levert precies de combinatie van een standaardoplossing met bedrijfsspecifiek maatwerk dat nodig is.

Lees meer
Succesverhaal

TPS

TPS werkt dankzij Mysolution maximaal efficiënt en in de cloud. Dankzij de one-stop-solution van Mysolution kan TPS vooruit op het gebied van young professionals de perfecte carrièrestart te bieden.

Bekijk de video

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >