Tableau

Integratiepartner

PLAN DEMO >


Ontdek hoe Tableau jouw staffing- of recruitmentbureau ondersteunt bij het vereenvoudigen en visualiseren van complexe data, zodat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen.

Tableau & Mysolution

Dashboards en rapportages

Met behulp van Tableau kun je ruwe data eenvoudig omzetten naar visueel aantrekkelijke dashboards en rapportages die begrijpelijk zijn voor professionals op elk niveau binnen jouw organisatie. Of je nu technisch onderlegd bent of niet, Tableau stelt je in staat om op maat gemaakte dashboards te creëren en beter inzicht te krijgen in jouw bedrijfsgegevens.

Gebruikersinterface van Tableau

Met Tableau wordt data-analyse een eenvoudige taak voor jouw organisatie. Dankzij de gebruikersinterface kun je snel en gemakkelijk gegevens uit verschillende bronnen combineren, waaronder spreadsheets, databases en cloudopslag. Tableau biedt realtime analyse, zodat je direct inzicht krijgt in de laatste gegevens.

Logo Tableau - Mysolution

Met de mogelijkheid om complexe analyses uit te voeren en gegevens te visualiseren in de vorm van dynamische dashboards en werkbladen, kun je trends, patronen en afwijkingen ontdekken die anders verborgen zouden blijven.

Screenshots-Tableau

Voordelen van Tableau voor jouw organisatie:

  • Eenvoudige data-analyse met gebruiksvriendelijke interface.
  • Naadloze gegevensintegratie en samenwerking tussen teams.
  • Aangepaste dashboards en rapportages voor specifieke behoeften.
  • Verbeterde besluitvorming met heldere visuele weergaven.
  • Alles-in-één omgeving met krachtige visualisatiemogelijkheden in Mysolution.

Maatwerk dashboards en rapportages

Met Tableau en de ondersteuning van Mysolution kun je aangepaste dashboards en rapportages maken, die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bureau. Je kunt grafieken, diagrammen, kaarten en andere visuele elementen gebruiken om jouw gegevens op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Of je nu wilt inzoomen op de wervingsactiviteiten, de prestaties van jouw kandidaten wil volgen of de effectiviteit van jouw marketingcampagnes wil meten, Tableau biedt de flexibiliteit en aanpasbaarheid om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Gegevensintegratie en samenwerking

Mysolution begrijpt het belang van naadloze gegevensintegratie en samenwerking binnen jouw bedrijf. Met Tableau kun je moeiteloos gegevens uit verschillende bronnen samenvoegen, zoals kandidaatprofielen, vacatures, sollicitaties en klantgegevens. Door deze gegevens te visualiseren en te delen via Tableau's functies, kunnen jouw teams effectief samenwerken en beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Met de mogelijkheid om dashboards te delen en te publiceren, kunnen managers en stakeholders inzicht krijgen in de voortgang, prestaties en trends van jouw werkprocessen.

'Met de integratie van Tableau in Mysolution profiteer je van de krachtige visualisatiemogelijkheden van Tableau binnen jouw vertrouwde Salesforce-omgeving.'

Verbetere besluitvorming

Door Tableau te integreren via Mysolution, kun je de kwaliteit van jouw besluitvorming aanzienlijk verbeteren. Met heldere, visuele weergaven van jouw gegevens kun je snel trends, patronen en verbanden identificeren.

Deze inzichten stellen je in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van feitelijke gegevens, wat resulteert in verbeterde efficiëntie, verhoogde productiviteit en een concurrentievoordeel voor jouw organisatie.

Alles in één omgeving

Met de integratie van Tableau in Mysolution profiteer je van de krachtige visualisatiemogelijkheden van Tableau binnen jouw vertrouwde Salesforce-omgeving. Je kunt jouw rapporten direct insluiten in Mysolution, waardoor je niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende tabbladen en systemen. Bovendien biedt de functionaliteit van Tableau jou de mogelijkheid om gegevens uit andere bronnen zichtbaar te maken voor andere gebruikers van Mysolution, waardoor je een uitgebreider beeld krijgt van de bedrijfsprestaties.

LAAT DATA VOOR JE SPREKEN >

De combinatie van Snowflake, Tableau & Mysolution

We raden aan om de combinatie van Snowflake en Tableau in Mysolution te gebruiken om data, in één datawarehouse, te organiseren en dashboards te creëren. Door gebruik te maken van Snowflake als een centraal dataplatform en Tableau als visualisatietool, kunnen gebruikers in Mysolution geavanceerde data-analyse en visualisatiecapaciteiten benutten. Hierdoor neem je betere beslissingen om jouw bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Voordelen Tableau & Mysolution

Ontdek de krachtige voordelen van de combinatie van Mysolution en Tableau voor jouw staffing-, detacherings of recruitmentbureau.

Gegevensintegratie en samenwerking - Mysolution

Gegevensintegratie en samenwerking | Mysolution en Tableau maken naadloze gegevensintegratie mogelijk, waardoor teams effectief kunnen samenwerken en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Deel en publiceer dashboards om inzicht te krijgen in de voortgang en prestaties van recruitment- en staffingprocessen.

Dashboards & Rapportages - Mysolution

Dashboards & Rapportages | Pas dashboards en rapportages aan op de specifieke behoeften van jouw organisatie met Tableau en Mysolution. Gebruik grafieken, diagrammen en andere visuele elementen om data op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid - Mysolution

Flexibiliteit en aanpasbaarheid | Tableau biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid bij het maken van dashboards en rapportages. Je kunt grafieken, diagrammen, kaarten en andere visuele elementen gebruiken om jouw data op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren. Hiermee kun je jouw analyses en inzichten afstemmen op de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Eenvoudige data-analyse - Mysolution

Eenvoudige data-analyse | Combineer gegevens uit verschillende bronnen met de intuïtieve gebruikersinterface van Tableau, waaronder spreadsheets, databases en cloudopslag. Ontdek trends, patronen en afwijkingen die anders verborgen zouden blijven.

Geïntegreerde oplossing - Mysolution

Geïntegreerde oplossing | Combineer Snowflake en Tableau in Mysolution om data te organiseren en uitgebreide data-analyse en visualisatiemogelijkheden te benutten. Optimaliseer wervingsprocessen en neem betere beslissingen om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

 

 

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >