Snowflake

Integratiepartner

PLAN DEMO >

Mysolution werkt nauw samen met Snowflake, het innovatieve Data Cloud Platform. Hierdoor kunnen organisaties, die werken met Mysolution, snel aan de slag met het beheren en analyseren van grote hoeveelheden data.

Snowflake & Mysolution

Data-integratie

Mysolution en Snowflake bieden de mogelijkheid tot een naadloze integratie en efficiënt beheer van het Snowflake Data Cloud Platform. Met uitgebreide expertise in data-integratie en systeembeheer zorgt Mysolution voor een soepele implementatie en configuratie van het platform. Hierdoor kunnen organisaties snel aan de slag met het beheren en analyseren van grote hoeveelheden data.

LAAT DATA VOOR JE SPREKEN >

Flexibiliteit en efficiëntie

Het Snowflake Data Cloud Platform, ondersteund door Mysolution, biedt flexibiliteit en efficiëntie in het beheer van data. Organisaties kunnen eenvoudig grote hoeveelheden data samenvoegen in één database zonder zich zorgen te hoeven maken over installatie, configuratie, beheer en onderhoud. Met behulp van SQL als krachtige taal voor data-analyse kunnen gebruikers via een API of webinterface naadloos werken met het platform.

Cloud-agnostische benadering

Snowflake MysolutionMysolution begrijpt het belang van een cloud-agnostische benadering. Het Snowflake Data Cloud Platform wordt aangeboden via toonaangevende cloudproviders, waaronder Amazon Web Services, Google Cloud en Microsoft Azure.

Door te profiteren van de standaard cloudprincipes, zoals moeiteloos op- en afschalen en kostenefficiëntie, kun je optimaal profiteren van het platform, ongeacht jouw specifieke cloudomgeving.

Geavanceerde Analysemogelijkheden

Het Snowflake Data Platform, geïntegreerd door Mysolution, biedt geavanceerde analysemogelijkheden voor jouw organisatie. Het platform kan verschillende soorten gestructureerde data verwerken, zoals CSV-bestanden, Excel-sheets, XML- en JSON-datasets verwerken. Hierdoor kunnen gebruikers complexe queries uitvoeren en data uit verschillende tabellen combineren, zelfs bij enorme datavolumes.

Met de recente introductie van Snowpark kunnen data-analisten, data scientists en ontwikkelaars code schrijven in hun favoriete programmeertaal en geavanceerde data workloads uitvoeren.

Optimale kosten en schaalbaarheid

Mysolution en Snowflake bieden bureaus de mogelijkheid om kostenefficiënt en schaalbaar te werken. Door betaling op basis van gebruik en de flexibele inzet van workloads kun je kosten optimaal beheersen. Bovendien levert het Snowflake-platform snelle prestaties en kan het zware queries binnen enkele minuten verwerken, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Samenwerking en data delen

Met de integratie van het Snowflake Data Cloud Platform door Mysolution kunnen uitzend-, detacherings- en recruitmentbureaus profiteren van verbeterde samenwerking en data-uitwisseling.

Gebruikersrechten kunnen op maat worden geconfigureerd, waardoor externe analisten met beperkte datasets kunnen werken, terwijl interne medewerkers toegang hebben tot de volledige dataset. Bovendien faciliteert Snowflake een data exchange, waarmee waardevolle datasets kunnen worden gedeeld met andere gebruikers.

Waardevolle inzichten met behulp van Snowflake

Als betrouwbare integratiepartner biedt Mysolution de mogelijkheid om het Snowflake Data Cloud Platform volledig te benutten. Door middel van een naadloze integratie, flexibiliteit, efficiëntie en geavanceerde analysemogelijkheden stelt Mysolution organisaties in staat waardevolle inzichten te verkrijgen en sneller applicaties te ontwikkelen.

Aangeraden wordt om ook gebruik te maken van Tableau. Tableau is een toonaangevende software voor datavisualisatie die naadloos kan worden geïntegreerd met Snowflake. Met Tableau kun je gegevens uit Snowflake op een intuïtieve manier visualiseren en interactieve dashboards maken. Dit stelt gebruikers in staat om gegevens te verkennen, trends en patronen te ontdekken, en beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Voordelen Snowflake & Mysolution

Waarom is het gebruik van Snowflake in Mysolution een 'must'? Lees hier dé vijf voordelen van dit mooie partnership.

Naadloze integratie en efficiënt beheer - Snowflake en Mysolution

Naadloze integratie en efficiënt beheer | Mysolution biedt de mogelijkheid om het Snowflake Data Cloud Platform naadloos te integreren in jouw omgeving. Dit zorgt voor een soepele implementatie en configuratie, waardoor je snel aan de slag kan met het beheren en analyseren van grote hoeveelheden data.

Flexibiliteit en efficiëntie in data-beheer - Snowflake en Mysolution

Flexibiliteit en efficiëntie in data-beheer | Het Snowflake Data Cloud Platform, ondersteund door Mysolution, biedt jou als gebruiker flexibiliteit en efficiëntie in het beheer van data. Je kunt eenvoudig grote hoeveelheden data samenvoegen in één database, zonder je zorgen te hoeven maken over installatie, configuratie, beheer en onderhoud. Hierdoor kun je je volledig richten op het benutten van de waarde van de data voor jouw recruitmentproces.

Geavanceerde analysemogelijkheden - Snowflake en Mysolution

Geavanceerde analysemogelijkheden | Het geïntegreerde Snowflake Data Platform biedt geavanceerde analysemogelijkheden. Hiermee kun je verschillende soorten gestructureerde data verwerken, complexe queries uitvoeren en data uit verschillende tabellen combineren. Dit stelt jou in staat om diepgaande analyses en inzichten te verkrijgen, zelfs bij grote datavolumes. Zo kun je optimaal profiteren van de mogelijkheden van het platform voor jouw bureau.

Optimale kostenbeheersing en schaalbaarheid - Snowflake en Mysolution

Optimale kostenbeheersing en schaalbaarheid | We bieden je een kostenefficiënt en schaalbaar platform aan. Doordat bureaus betalen op basis van gebruik en de flexibele inzet van workloads kunnen ze hun kosten optimaal beheren. Bovendien zorgt het Snowflake-platform voor snelle prestaties en de mogelijkheid om zware queries binnen enkele minuten te verwerken, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Verbeterde samenwerking en data-uitwisseling - Snowflake en Mysolution

Verbeterde samenwerking en data-uitwisseling | Dankzij de integratie van het Snowflake Data Cloud Platform kunnen recruitment- en staffingbureaus profiteren van verbeterde samenwerking en data-uitwisseling. Gebruikersrechten kunnen op maat worden geconfigureerd, zodat externe analisten met beperkte datasets kunnen werken terwijl interne medewerkers toegang hebben tot de volledige dataset. Bovendien faciliteert Snowflake een data exchange, waarmee waardevolle datasets veilig kunnen worden gedeeld met andere gebruikers.

Data-driven mindset:
De sleutel voor groei in staffing & recruitment

De krapte op de arbeidsmarkt is historisch hoog en vacatures staan lang open. Kan focus op data en datawarehousing helpen om dit probleem op te lossen? Wat levert een data-driven mindset voor een staffing & recruiting organisatie op? Bekijk het webinar!

Snowflake Mysolution DIT Personeel

Tijdens deze interactieve sessie gaan Dirk Meeuws, Head of Products Mysolution, en Steven Hendriks, BI Consultant Mysolution, aan tafel in gesprek met Dennis Wilbrink, Manager Sales Engineering Snowflake en Jeroen Verbruggen, Business Controller DIT Personeel, over de mogelijke sleutel tot succes en groei met realtime inzichten uit je eigen data!

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >