Mysolution

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met de overgang naar Microsoft Dynamics 365 Business Central nemen we een grote stap in de digitale transformatie en ben je klaar voor de toekomst. De stap naar de volledige Business Central versie betreft een major release en zal met de uitfasering van de windowsclient voor gebruikers mogelijk wennen zijn. Vanuit Mysolution mag je, onder andere, met trainingen de benodigde ondersteuning verwachten om de implementatie soepel te laten verlopen en je maximaal van de voordelen van Business Central te laten profiteren.

Laptopppp-1

DINSDAG 24 NOVEMBER 2020

Succesvolle webinar - Microsoft Business Central: The next step

Danielle van de Griendt en Hylke de Haan van Mysolution


Wil je het webinar (terug)kijken?

 
 

Inhoud webinar

Mysolution is volop bezig met de overgang naar Business Central. Met deze overgang nemen we een grote stap in de digitale transformatie en ben je klaar voor de toekomst. In dit webinar nemen we je mee in wat dit voor jou betekent, welke ondersteuning Mysolution hierbij biedt en waar alle benodigde informatie beschikbaar komt. Daarnaast eindigen we met een sneak peak in de sterk geoptimaliseerde web client en geven we een overview van de belangrijkste features.
 

 

WOENSDAG 21 OKTOBER 2020

Knoppentraining en eerste testomgevingen beschikbaar gesteld

Vol trots kunnen wij laten weten dat de eerste test-omgevingen van onze klanten geüpgraded zijn naar BC16. Geweldige mijlpaal en heel gaaf dat onze afdeling development dit heeft verwezenlijkt. Een groot compliment voor hen! De eerste klanten zullen in de komende paar weken gaan testen met BC16 en zullen daarna BC16 definitief in gebruik gaan nemen. De eerste reacties zijn positief! Daarnaast worden de eerste online kennismakingstrainingen georganiseerd waarin de klanten meegenomen worden in de nieuwe look & feel. 

 

 

Business Central Mysolution

 


FAQ

BEKIJK VEELGESTELDE VRAGEN


Meer informatie over Microsoft Dynamics 365 Business Central?
Bekijk de video!

Business Central - Hylke de Haan

Heb je vragen over Microsoft Dynamics 365 Business Central? Stuur een mail naar bc@mysolution.nl.