Mysolution, Beveiliging, Security, Data

Mysolution behaalt ISAE 3402 certificering

Bij Mysolution streven we er voortdurend naar om de beste (en veiligste) softwareoplossingen te bieden voor uitzend-, detacherings- en recruitmentbureaus. Daarom zijn we verheugd om te kunnen melden dat we sinds 2021 ISO 27001 gecertificeerd zijn, en onlangs ook de internationale ISAE 3402 verklaring hebben behaald! Deze verklaring bevestigt onze toewijding aan kwaliteit en informatiebeveiliging, zodat jij met vol vertrouwen kunt samenwerken met Mysolution.

Gegevensbeveiliging is een topprioriteit

Mysolution behaalt ISAE 3402 certificering

In een wereld waar gegevensbeveiliging een topprioriteit is geworden, begrijpen wij dat het beschermen van jouw waardevolle informatie van het grootste belang is. Daarom hebben we onze werkprocessen onderworpen aan grondige controles door een onafhankelijke auditor. Deze controles omvatten een evaluatie van alle risico's en maatregelen met betrekking tot onze dienstverlening en informatiebeveiliging. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we met succes het ISAE 3402 rapport hebben ontvangen, ter bevestiging dat de IT-processen betrouwbaar worden uitgevoerd en de informatie goed beveiligd is.

Met onze ISO 27001 en ISAE 3402 certificeringen kunnen we je nog meer zekerheid bieden dat wij de nodige voorzorgsmaatregelen treffen om vertrouwelijke informatie goed te beschermen.

Wat betekent dit voor jou?

ISO 27001 en ISAE 3402 zijn internationale normen die organisaties helpen aantonen dat hun beheersmaatregelen op het gebied van informatiebeveiliging op een goede en gecontroleerde manier worden uitgevoerd. Bij Mysolution hebben we niet alleen voldaan aan de eisen van ISO 27001, maar hebben we ook aangetoond dat we ons houden aan de strikte normen van ISAE 3402. Dit betekent dat de beheersmaatregelen die we hebben beschreven daadwerkelijk worden nageleefd, en dat jouw gegevens bij ons in veilige handen zijn.

Wat de ISAE 3402-certificering voor Mysolution en haar klanten betekent, kan worden samengevat in de volgende vijf punten:

1. Verhoogde vertrouwelijkheid en gegevensbescherming: De ISAE 3402-certificering vereist dat Mysolution strengere controles en steekproeven uitvoert om ervoor te zorgen dat vertrouwelijke data ook daadwerkelijk vertrouwelijk blijft. Dit betekent dat klanten erop kunnen vertrouwen dat hun gevoelige informatie goed wordt beschermd tegen onbevoegde toegang.

2. Betere softwarebeveiliging en stabiliteit: Doordat wij gedegen controles uitvoeren, wordt de veiligheid van de software versterkt. Dit vermindert de kans op downtime en bugs, waardoor klanten kunnen rekenen op een stabiel en veilig softwaresysteem.

3. Efficiëntere Service & Support: Dankzij de ISAE 3402-certificering worden de support-processen van ons geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen we vragen en aandachtspunten van klanten sneller en beter afhandelen, wat leidt tot een verbeterde klantenservice.

4. Inzicht in risico's en implementatie van maatregelen: Door de periodieke controles en toetsing van beveiligingsmaatregelen krijgt Mysolution goed inzicht in risico's op het gebied van informatiebeveiliging. Op basis van deze inzichten kunnen we proactief maatregelen implementeren om deze risico's te beperken en de veiligheid verder te versterken.

5. Betrouwbare interne processen en business continuity: De ISAE 3402-certificering zorgt ervoor dat we de beveiliging van interne processen op orde hebben. Dit voorkomt informatiebeveiligingsincidenten en datalekken, en waarborgt tevens een goede reactie op eventuele incidenten. Hierdoor kunnen wij de impact van problemen minimaliseren en de continuïteit van de bedrijfsvoering waarborgen. Ook volgt iedere nieuwe collega een training op informatiebeveiliging.

Kwaliteit en veiligheid bij Mysolution

Bij Mysolution zetten we ons in om voortdurend te voldoen aan alle geldende eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Onze ISO 27001 en ISAE 3402 certificeringen zijn een duidelijke bevestiging van onze inzet voor kwaliteit en veiligheid. We willen dat jij je volledig kunt richten op jouw kernactiviteiten, wetende dat Mysolution jouw gegevens op de juiste manier beschermt. Bedankt aan het gehele team bij Mysolution dat zich heeft ingezet om deze certificeringen mogelijk te maken!

Heb je vragen over onze ISO 27001 en ISAE 3402 certificeringen? We staan altijd klaar om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen werken aan een veilige en succesvolle toekomst.

NEEM CONTACT OP >