stylistic-element-wave
Frontoffice Mysolution

Validatieregels & Flows | Beginners

Mail naar academy@mysolution.nl voor de mogelijkheden.

Voor: Key-users & systeembeheerders
Software: MSR
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Prijs: €
299,-

Wil je je processen verder optimaliseren en automatiseren met behulp van de Mysolution software en heb je nog geen of weinig ervaring met validatieregels en flows? Dan is dit dé opleiding voor jou.

Mysolution Academy

Validatieregels & flows

Validatieregels en flows gebruik je bij het verder optimaliseren en automatiseren van je processen, zoals het voorkomen van ongewenste input of het automatisch laten genereren van documenten. Volg deze training om meer te leren over procesoptimalisatie en automatisering.


Inhoud van de opleiding

Gespecialiseerde oplossing Mysolution

Validatieregels Met validatieregels wordt gecontroleerd of de gegevens die een gebruiker in een record opgeeft, voldoen aan de standaarden die je opgeeft voordat de gebruiker de record kan opslaan.

Workflows Mysolution

Flows Met flows kan je je processen in Salesforce automatiseren en optimaliseren door bijv. schermen toe te voegen waarop data ingevoerd kan worden, en documenten en e-mails automatisch laten versturen.

"Na het volgen van deze opleiding, heb je validatieregels en flows onder de knie en ben je in staat processen in Salesforce te optimaliseren en automatiseren."


Opleiding Validatieregels & Flows

Mysolution Platinum

Mail naar academy@mysolution.nl voor de mogelijkheden.

Voor: Key-users & systeembeheerders

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Prijs: â‚¬ 299,-

 

Trainingen Software Mysolution