stylistic-element-wave
2023-Mysolution-Academy_MSF

Opleiding Urenverwerking 

Mail naar acacemy@mysolution.nl voor de mogelijkheden.

Voor: Users
Software: MSF
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Prijs:
299,-

Wij jij alles weten over het verwerken van uren, zodat de kandidaat de juiste uitbetaling krijgt? Dan is dit dé training voor jou.

 

Mysolution Academy

Opleiding Urenverwerking

Om over te gaan tot een juiste uitbetaling aan de kandidaat en facturatie naar de klant moeten de uren die de kandidaat gewerkt heeft opgegeven en verwerkt worden. Hoe weet je wat er verwerkt moet worden om hier tot te komen? Na het volgen van deze training, weet je alles over welke werksoorten er zijn, hoe uren verwerkt worden, hoe je verlof en feestdagen regelt en hoe je uren calculeert en corrigeert.

Gespecialiseerde oplossing Mysolution

Urenverwerkingsproces Het invoeren van uren kan op verschillende manieren plaatsvinden. Er zijn verschillende vormen van accordering en voordat er overgegaan kan worden tot betaling, moeten ook declaraties beoordeeld worden en de uren geboekt.

Plannen Mysolution

Verlof/feestdag/verzuim Naast gewerkte uren kunnen er ook andere uren geschreven worden in een urenstaat zoals verlofuren, feestdaguren (omdat er niet gewerkt is ivm een feestdag) of ziekte-uren. Hoe worden deze verwerkt en wat is hiervan het gevolg voor de urenstaat?

Verloning Mysolution

Urencalculator Cao’s kunnen werken met extra uitbetaling in verband met overwerk of toeslagen, omdat medewerkers bijvoorbeeld in nachtdiensten werken. Het uit je hoofd kennen van al deze regels is lastig. Daarom neemt Mysolution dit van je over. Je leert hoe de urencalculator werkt, maar niet hoe deze ingericht moet worden. Voor de inrichting van de urencalculator zal een aparte cursus volgen.

document_check_icon

Urencorrecties Niet altijd zijn de uren goed ingevoerd en soms moet er wat gecorrigeerd worden. Om ervoor te zorgen dat dit ook goed verwerkt wordt in de verloning en de facturatie moet dit volgens een aantal stappen uitgevoerd worden.

Urenverwerking Mysolution

Werksoorten De verloning loopt via werksoorten. Maar, wat is een werksoort en hoe weet je welke de juiste is?

"Na het volgen van deze training, weet je alles over werksoorten, hoe je uren calculeert, corrigeert en hoe uren verwerkt worden."Opleiding Urenverwerking

Mysolution Advanced

Mail naar academy@mysolution.nl voor de mogelijkheden.

Voor: Users

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Prijs: € 299,-

 

 

Trainingen - Frontoffice - Midoffice - Backoffice4-1