Frontoffice Mysolution

Navigatietraining Salesforce
Dinsdag 7 maart 2023

Overige beschikbare data: dinsdag 2 mei 2023
Voor: Users
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Tijd: 08.30 uur - 12.00 uur (incl. verzorgde lunch na de opleiding)
Prijs:
299,-

Ben jij nieuw met het gebruik van de Mysolution Recruitmentsoftware? Wil je soepel door de applicatie navigeren en weten welke informatie je waar terug kan vinden? Dan is dit dé opleiding voor jou.

Inschrijven

Mysolution Academy

Navigatietraining Salesforce

Tijdens deze opleiding wordt de algemene opbouw van de MSR-applicatie behandeld. Hierbij leer je hoe je door het systeem navigeert en hoe je kan filteren, maar ook welke termen er gebruikt worden en hoe deze zich tot elkaar verhouden op basis van de algemene procesflow.


Inhoud van de opleiding

Gespecialiseerde oplossing Mysolution

Navigeren De Mysolution software bestaat uit verschillende modules, entiteiten en overzichten. Je leert navigeren tussen deze verschillende onderdelen.

Boolean Search Mysolution

Filteren In Mysolution staat heel veel data. Hoe kan je filteren zodat je snel en overzichtelijk de data vindt waar je naar op zoek bent?

Chat-Overleg Mysolution

Procesflow Het basisproces in Mysolution loopt door een aantal standaard entiteiten en gerelateerde gegevens. Er wordt behandeld welke entiteiten en gegevens dit zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

Workflows Mysolution

Statussen Bij de procesflow wordt gebruikgemaakt van statussen om aan te geven waar in het proces verschillende entiteiten zich bevinden. Op deze statussen kunnen verschillende instellingen gedaan worden om ervoor te zorgen dat er geen gegevens ontbreken wanneer deze in het proces noodzakelijk zijn.

"Na het volgen van deze opleiding, ben je in staat soepel door de applicatie te klikken en weet je hoe het proces binnen Mysolution Recruitmentsoftware loopt."


Navigatietraining Salesforce

Mysolution Professional

Beschikbare data: dinsdag 7 maart 2023 of dinsdag 2 mei 2023

Voor: User

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Tijd: 08.30 uur - 12.00 uur (incl. een verzorgde lunch na de opleiding)

Prijs: € 299,-

Trainingen - Frontoffice - Midoffice - Backoffice4-1