stylistic-element-wave
Frontoffice Mysolution

Opleiding MSR Portal

Mail naar academy@mysolution.nl voor de mogelijkheden.

Voor: Applicatiebeheerders
Software: MSR
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Prijs:
299,-

Ben jij nieuw in het beheer van de MSR Portal? Dan is dit dé opleiding voor jou.

 

Mysolution Academy

Opleiding MSR Portal

In de portal van MSR kunnen kandidaten zich aanmelden, klanten kunnen kandidaten in de portal beoordelen en eventueel afwijzen, kandidaten kunnen akkoord gaan met de AVG en zich juist afmelden en nog veel meer. Hoe je dat inricht leer je in deze training.


Inhoud van de opleiding

Gespecialiseerde oplossing Mysolution

Portal domain Een deel van de instellingen van de MSR portal zit in de meta gegevens en een deel in het portal domain, je leert wat je waar in kan stellen.

Portal Mysolution

Portal domain menu items In de portal domain menu-instellingen richt je op basis van de controllers uiteindelijk in wat er beschikbaar is in het menu.

document_check_icon

Controllers Op een portal kan je verschillende soorten menuonderdelen instellen. Hiervoor zijn verschillende controllersoorten beschikbaar, met daarin de functionaliteit voor zo'n menuonderdeel.

Gespecialiseerde oplossing Mysolution

Portalvelden Onder de controller hangen de portalvelden waarin je kunt instellen welke velden en gegevens uit MSR op een portalpagina getoond moeten worden en of deze wel of niet gewijzigd kunnen worden.

Dashboards Mysolution Software

Admin account Om de portal te kunnen configureren en aanpassingen door te kunnen voeren is er een admin account nodig. Hoe stel je deze in?

Outlook Mysolution Software

Password resetten Iedereen vergeet weleens een wachtwoord om wat voor reden. Je leert hoe kandidaten en klanten deze kunnen resetten.

Opleiding MSR Portal

Mysolution Gold

Mail naar academy@mysolution.nl voor de mogelijkheden.

Voor: Key-users & systeembeheerders

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Prijs: € 299,-

 

 

Trainingen Software Mysolution