stylistic-element-wave
2023-Mysolution-Academy_MSF

Modelleerbare Acties & Workflows | Gevorderden

Dinsdag 9 april 2024

Voor: Key-users & systeembeheerders
Software: MSF
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Tijd: 13.00 uur - 16.30  uur (incl. een verzorgde lunch voor de opleiding)
Prijs:
299,-

Je hebt de opleiding modelleerbare acties en workflows voor beginners gevolgd en wil de diepte in? Dan is dit dé opleiding voor jou.

Inschrijven

Mysolution Academy

Modelleerbare acties & Workflows

Je kan eenvoudige modelleerbare acties maken en workflows hun gewenste taak laten doen en je bent klaar voor de volgende stap. Denk hierbij aan doorlooptijden verkorten, automatische vervolgstappen in een workflow en gebruik maken van de verschillende functies die de modelleerbare actie uit kan voeren.


Inhoud van de opleiding

modelleerbare-acties-mysolution

Modelleerbare acties Wanneer pas je de verwijzing van het hoofdregelnr. in een modelleerbare actie aan? Wanneer zet je de controle van een tabel in een modelleerbare actie op Afwezig ipv aanwezig? Hoe kan je functies (bijv. het ophalen van de huidige gebruiker of de eerstvolgende verjaardag) gebruiken in een modelleerbare actie?

Boolean Search Mysolution

Filtering Hoe filter je het contract en de projectresource die bij elkaar horen er uit? Hoe richt je een MA in zodat deze zo min mogelijk performance vraagt? Wat is het verschil tussen hoofdkaart en subkaart in de MA en wanneer gebruik je welke voor de workflow?

Workflows Mysolution

Workflows Je leert hoe en waarom je een workflow kopieert, wat het verschil is tussen een hoofdkaart en een subkaart en wanneer je een enkele subkaart gebruikt en wanneer alle.

"Na het volgen van deze opleiding, ben je in staat om automatische vervolgstappen in een workflow te creëren en krijg je verschillende functies
onder de knie.


Modelleerbare Acties & Workflows
Voor Gevorderden

Mysolution Platinum

Beschikbare data: Dinsdag 9 april 2024

Voor: Key-users & systeembeheerders

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Tijd: 1300 uur - 16.30 uur (incl. een verzorgde lunch voor de opleiding) 

Prijs: € 299,-

Trainingen - Frontoffice - Midoffice - Backoffice4-1