CM.com

Integratiepartner

PLAN DEMO >

Dankzij de samenwerking met CM.com kom je gemakkelijk in contact met kandidaten. Daarnaast is digitaal ondertekenen onmisbaar in deze tijd, dus koos Mysolution voor CM Sign. Lees verder voor alle mogelijkheden!

CM.com & Mysolution

Partners sinds 2008

Het partnership met CM.com is sinds 2008 actief op het gebied van messaging, zakelijke SMS berichten versturen en ontvangen. Vanaf 2020 is Mysolution gestart met het digitaal ondertekenen, ook wel CM Sign genoemd, van CM.com.

Betrouwbare technologiepartner

CM.com is een betrouwbare technologiepartner die innovatie hoog in het vaandel heeft staan. CM.com - MysolutionDaarnaast is het voor ons een pre dat CM.com een Nederlandse partij is. We maken op commercieel gebied goede afspraken met elkaar. Als we vragen hebben, schakelt CM.com snel, om deze op te lossen.

Makkelijk en snel in contact komen met kandidaten

Dankzij de samenwerking met CM.com kom je gemakkelijk in contact met kandidaten. Kandidaten zijn eenvoudig te bereiken via een WhatsApp- of sms-bericht die je rechtstreeks vanuit onze software verzendt. In veel situaties, zoals een last-minute aanvraag voor flexwerkers, wil je dat kandidaten je bericht snel lezen en beantwoorden, en dit is dan ook mogelijk binnen onze software.

De samenwerking met CM.com biedt klanten van Mysolution de mogelijkheid om het officiële WhatsApp-kanaal te implementeren. De combinatie van het platform van Mysolution en de CM.com API zorgt voor naadloze één-op-één interactie; van een melding van het aflopen van een contract tot het veilig ondertekenen van documenten.

Digitaal ondertekenen met CM Sign

Als je eenmaal een match hebt of een kandidaat geplaatst is, is het belangrijk om een contract te laten ondertekenen door zowel de kandidaat als de opdrachtgever. In een tijd waar automatisering een steeds crucialere rol gaat spelen, is CM Sign bijna onmisbaar geworden.

CM.com Mysolution

Hiervoor hoeven kandidaten voortaan niet meer naar kantoor, wat voor beide partijen tijd bespaart. De digitale handtekening via CM.com geeft je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een geldige handtekening te verkrijgen. De tool maakt het mogelijk om 100% veilig en rechtsgeldig digitale documenten te ondertekenen.

Microsoft Word en PDF

Met Sign kun je zowel Word als PDF documenten uploaden en ter digitale ondertekening aanbieden aan de kandidaat. De ontvanger kan het document vervolgens openen op iedere device en deze digitaal ondertekenen. Op het moment dat het document is ondertekend, wordt er een certificaat gegenereerd om de rechtsgeldigheid te waarborgen die voldoet aan de Europese eiDAS-verordening. Hierdoor zijn digitale ondertekende documenten in heel Europa rechtsgeldig.

Meer informatie? Plan een demo!

Voordelen CM.com & Mysolution

Last-minute aanvragen verzenden voor flexwerkers. Mysolution - CM.com

Last-minute aanvragen verzenden voor flexwerkers.

Alle documentatie op één plek te vinden in Mysolution Recruitment. Mysolution - CM.com

Alle documentatie op één plek te vinden in Mysolution Recruitment.

Creëer je eigen Business WhatsApp-kanaal, en beheer/verzend berichten vanuit Mysolution Recruitment. - CM.com en Mysolution

Creëer je eigen Business WhatsApp-kanaal, en beheer/verzend berichten vanuit Mysolution Recruitment.

Kandidaten zijn eenvoudig te bereiken via een WhatsApp- of sms-bericht die je rechtstreeks vanuit onze software verzendt. Mysolution - CM.com

Kandidaten zijn eenvoudig te bereiken via een WhatsApp- of sms-bericht die je rechtstreeks vanuit onze software verzendt.

Voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >