Blue10

Integratiepartner

PLAN DEMO >

Blue10 helpt organisaties met het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoopfacturen, pakbonnen en kwitanties. Daarnaast gebruik je Blue10 voor het beheren van contracten, zodat je onder andere op tijd geïnformeerd wordt bij het aflopen van een contract.

Blue10 & Mysolution

Makkelijk in beheer

Blue10 automatiseert repeterende werkzaamheden, controleert de volledigheid en kwaliteit van de administratie en geeft context aan gebruikers, bijvoorbeeld bij het goedkeuren of terugzoeken van facturen.

Digitale factuurverwerking

Met Blue10 Invoice Management komen facturen, pakbonnen en bonnetjes in één systeem samen. Per administratie en per documenttype kan een apart e-mailadres ingesteld worden, zodat ieder document direct in de juiste administratie terecht komt.

Blue10 Logo - MysolutionBlue10 herkent automatisch relevante gegevens van inkoopfacturen en zet deze door naar MSF. Facturen kunnen bovendien eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring.

Contractbeheer met Blue10

Met Blue10 Contract Management beheer je alle contracten en bijhorende afspraken op één centrale plek. Hier zie je bijvoorbeeld in één oogopslag welke contracten aandacht vereisen of binnenkort aflopen. 

Binnen Blue10 krijg je tijdig een notificatie wanneer je een afspraak moet opvolgen of wanneer een contract afloopt. Hierdoor behoud je grip op gemaakte afspraken en geeft organisaties de gelegenheid om tijdig de markt op te gaan om een contract onder de juiste condities te verlengen, bij een andere leverancier af te sluiten of op te zeggen op het moment dat een dienst niet meer in gebruik is.

De kosten

De Blue10-koppeling is exclusief beschikbaar voor Mysolution Flex. De kosten voor Blue10 omvatten de uren voor installatie en uitleg, evenals een contract voor het gebruik van de functionaliteit van het platform. Mysolution rekent een maandelijkse vergoeding en een vergoeding voor de advieskosten, voor het opzetten van de koppeling.

Mysolution en Blue10

 

Voordelen Blue10 & Mysolution

Mysolution Cijfer - 1

Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van facturen.

Mysolution Cijfer - 2

Inzicht in het factuurverwerkingsproces met rapportages.

Mysolution Cijfer - 3

Een transparant prijsmodel, alles inclusief.

Mysolution Cijfer - 4

Automatische documentherkenning.

Mysolution Cijfer - 5

Beheren van contracten.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >