Masterclass
Activeer je kandidatenpool met slimme marketing

Via engagement naar conversie

Ben jij klaar om de potentie van jouw reeds bekende kandidaten volledig te benutten? Bekijk de masterclass van RecruitMarketing x Mysolution voor een diepgaande verkenning. Tijdens onze masterclass duiken we dieper in het domein van Recruitment Marketing Automation (RMA) en verkennen we hoe dit jouw wervingsstrategie aanzienlijk kan versterken.

 

Webinar Mysolution x RecruitMarketing

 

 

Recruitment Marketing Automation

Recruitment Marketing Automation (RMA) is de toekomst van succesvolle werving, en deze masterclass biedt je inzicht in hoe je Recruitment Marketing Automation (RMA) kunt toepassen om je wervingsprocessen te optimaliseren. We gaan dieper in op belangrijke aspecten van RMA, inclusief het opbouwen en segmenteren van doelgroepen, het bepalen en automatiseren van workflows, het gebruik van e-mailmarketing voor nurturing, en het creëren van boeiende content om potentiële kandidaten aan te trekken.

Praktische kennis en inspiratie

Deze masterclass is ontworpen voor HR-professionals, recruiters, recruitment marketeers en iedereen die betrokken is bij het werven van talent. We behandelen niet alleen theoretische concepten, maar delen ook praktische voorbeelden, inclusief twee klantcases die illustreren hoe succesvolle strategieën in de praktijk kunnen worden toegepast. We bieden niet alleen waardevolle inzichten, maar ook praktische kennis en inspiratie om wervingsstrategieën te verbeteren.

RecruitMarketing x Mysolution

Wie is RecruitMarketing?

RecruitMarketing is een toonaangevende organisatie in de wereld van Recruitment Marketing Automation (RMA). Hun missie is om recruitmentprocessen te versterken door middel van geavanceerde marketingtechnologieën en strategieën. Ze zijn gepassioneerd over het helpen van bedrijven bij het activeren van hun kandidatenpools door middel van doelgerichte marketinginspanningen. Met een schat aan expertise en innovatieve benaderingen op het gebied van Recruitment Marketing Automation, staan ze klaar om jou te begeleiden naar een efficiënter en effectiever wervingsproces. Ontdek hoe de masterclass van RecruitMarketing x Mysolution jouw wervingsstrategie aanzienlijk versterkt!

De voordelen

Begrip van Recruitment Marketing Automation (RMA)

Begrip van Recruitment Marketing Automation (RMA) | Je krijgt een diepgaand begrip van wat RMA inhoudt en hoe het wordt toegepast om je wervingsprocessen te optimaliseren.

Effectieve doelgroepsegmentatie

Effectieve doelgroepsegmentatie | Je leert hoe je doelgroepen kunt opbouwen en segmenteren, waardoor je je wervingsinspanningen kunt richten op de juiste kandidaten voor maximale efficiëntie.

Workflow automatisering

Workflow automatisering | Ontdek hoe je workflows kunt bepalen en automatiseren om tijdbesparing en consistentie in je wervingsproces te bereiken.

Nurturing met behulp van e-mailmarketing

Nurturing met e-mailmarketing | Verken de kracht van e-mailmarketing voor het koesteren van potentiële kandidaten, waardoor je langdurige relaties opbouwt en conversies kunt verhogen.

Inspirerende contentvoorbeelden

Inspirerende contentvoorbeelden | Je zult inspirerende voorbeelden ontdekken van creatieve content die effectief kandidaten aantrekt en betrekt, waardoor je je eigen contentstrategie kunt verbeteren.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >