Frontoffice

Arno de Haan in 'The ATS Show' van Recruitment Tech

Onlangs werd Arno de Haan, partner bij Mysolution, uitgenodigd om deel te nemen aan 'The ATS Show' van Recruitment Tech. Tijdens dit evenement werd uitgebreid gesproken over de Mysolution Recruitment-software die gebaseerd is op Salesforce, een van de meest gebruikte CRM-oplossingen wereldwijd.

Salesforce biedt organisaties de mogelijkheid om gemakkelijk contact te onderhouden met externe partijen en hun zakelijke activiteiten effectief te beheren. Het platform staat bekend om zijn uitgebreide mogelijkheden om processen te bouwen en te automatiseren, waardoor bedrijven efficiënter kunnen werken en productiviteit kunnen verhogen. Met Salesforce kunnen recruitmentactiviteiten worden gestroomlijnd en geoptimaliseerd door middel van een enkel, geïntegreerd platform.


In het gesprek met Recruitment Tech benadrukte Arno de Haan het belang van een geïntegreerd en intuïtief systeem voor het optimaliseren van recruitmentprocessen. Door de combinatie van de uitgebreide mogelijkheden van Salesforce en de expertise van Mysolution op het gebied van recruitment, biedt de Mysolution Recruitment-software een krachtige oplossing voor wervingsbureaus die streven naar efficiëntie, productiviteit en succes in de hedendaagse competitieve arbeidsmarkt.

Mysolution - de one-stop-solution
Mysolution is een succesvolle wereldwijde leverancier van een Total Talent Management Platform, dat gebaseerd is op Microsoft- en Salesforce-technologie. Onze software is specifiek ontwikkeld voor de uitzend-, detachering- en recruitmentmarkt, en wordt gebruikt door gerenommeerde bedrijven zoals Brunel, Daan, ManpowerGroup, Michael Page, RGF Staffing en Vroom & van de Heuvel. Met onze innovatieve oplossingen helpen wij organisaties om hun talentbeheer te optimaliseren en succesvol te zijn in de dynamische arbeidsmarkt van vandaag.

Wil je meer weten?

Bekijk onze softwareoplossingen, onze succesverhalen van onze klanten of leer meer over ons.