Succesverhaal Brunel

Over Mysolution

PLAN DEMO >

Brunel zocht software voor het automatiseren van de processen waarbinnen een correcte verwerking van gegevens zoals uren en onkosten erg belangrijk is. Sinds 2016 werken zij in heel Europa met de software van Mysolution.

Brunel verovert Europa met Mysolution

Vanaf 2016 werkt Brunel in heel Europa met Mysolution. Brunel gebruikt deze applicatie dan in vrijwel alle sectoren waarin deze wereldwijde detacheerder van hoogopgeleid en goed gekwalificeerd personeel actief is. Volgens Stefan de Boer, Global IT Manager van Brunel, heeft Mysolution bovenop het platform Microsoft Dynamics NAV een goede standaard voor de backoffice gebouwd. Een standaard die Brunel in heel Europa geïmplementeerd heeft.

Sectoren

Engineering, Finance, IT, Marketing & Communicatie, Legal en Lifesciences & Healthcare: in al deze sectoren koppelt Brunel talentvolle specialisten aan interessante opdrachtgevers. Het zijn ook de sectoren waarin deze ‘global player’ Mysolution voor de administratie van backoffice processen gebruikt.

Standaardoplossing met voldoende maatwerk

“Ook maken wij gebruik van de specifieke applicatie voor de urenregistratie. Binnen Mysolution gebruiken we vooral de modules voor de financiële administratie, ofwel de backoffice processen. Urenregistratie, verloning en facturatie zijn processen waarbinnen een correcte verwerking van gegevens zoals uren en onkosten erg belangrijk is. Mysolution levert precies de combinatie van een standaardoplossing met bedrijfsspecifiek maatwerk dat hierbij nodig is”, zo verklaart De Boer de keus van Brunel voor Mysolution.

Wereldwijd platform

Stefan Brunel over Mysolution Software BrunelDe Boer wijst op het belang van Microsoft Dynamics NAV, het wereldwijde platform waarop Mysolution opereert. “Dat werkt overal en dat is voor een multinational als ons natuurlijk een randvoorwaarde. Maar ook het standaard administratiepakket dat Mysolution op dat platform heeft gerealiseerd, sluit goed aan bij onze bedrijfsprocessen”. Een verdienste die De Boer graag op het conto van Mysolution schrijft.

Stefan Brunel over Mysolution 2021 Software
Stefan de Boer, Global IT Manager Brunel

Goed luisteren 

“De mensen van Mysolution beschikken niet alleen over de juiste vakkennis, zoals hun uitstekende projectleiders, maar luisteren ook heel goed. Ze staan open voor suggesties en denken constructief mee”, zegt De Boer. Zo zijn al heel wat ideeën van Brunel door Mysolution voor maatwerkoplossingen gebruikt. Mysolution is in vergelijking met Brunel een klein bedrijf. Maar dat is volgens De Boer geen enkel probleem: “Ik heb niet het idee dat een grotere organisatie de dienstverlening beter op orde heeft dan Mysolution”.

Blijven integreren

Mysolution werkt aan totaaloplossingen die integraties van verschillende bedrijfsprocessen mogelijk maken. Volgens de Manager Global IT van Brunel moet Mysolution deze integrale oplossingen vooral blijven doorontwikkelen om succesvol te blijven.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

Plan een demo