Succesverhaal Suur & Company

Over Mysolution

PLAN DEMO >

Als executive search bureau werft en selecteert Suur & Company bestuursleden, directieleden en managers voor onder andere ziekenhuizen en zorgcentra. Monica van der Ven, Personal Assistant: "De recruitmentsoftware van Mysolution biedt hierbij onmisbare ondersteuning", aldus Monica van der Ven, Personal Assistant. Lees het succesverhaal van Suur & Company!

ATS van Mysolution helpt Suur & Company aan duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten

Hoe werf je topfunctionarissen in de zorgsector? Dat is de uitdaging waar Suur & Company zich dagelijks vol overgave op stort. Deze startup in executive en management search is vanaf mei 2020 operationeel en richt zich op topfuncties in de gezondheidszorg.

Als executive search bureau werft en selecteert Suur & Company toezichthouders, bestuursleden, directieleden en managers voor onder andere ziekenhuizen en zorgcentra. “De recruitmentsoftware van Mysolution biedt hierbij onmisbare ondersteuning. Met dit gereedschap kunnen we het recruitmentproces inrichten op een manier die bij onze opdrachtgevers, kandidaten en werkwijze past”, zegt Monica van der Ven, personal assistent van Marja Suur, partner van Suur & Company. Volgens Van der Ven leverde Mysolution een puike prestatie door de software binnen zes weken te implementeren.

Mens én organisatie als missie

Met drie partners en drie personal assistants is Suur & Company klein maar fijn. De partners fungeren als recruiter en consultant. De personal assistants, waaronder Van der Ven, hebben een ondersteunende rol in het recruitmentproces. Tot hun takenpakket behoren onder andere de plaatsing van vacatures op websites en het plannen van gesprekken met kandidaten. Voor de uitvoering van deze en andere taken maken de personal assistants gebruik van de software van Mysolution.

Duurzame relaties

Suur & Company gaat voor duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten, waarbij de partners voortborduren op hun bestaande netwerk. Het bedrijf biedt kandidaten graag uitzicht op een langdurige, succesvolle loopbaan in de gezondheidszorg. Een goede match tussen werkgever en werknemer waar beiden sterker van worden.

Talentenpool en cv parsing

De kandidatenbase in het Applicant Tracking System (ATS) van Mysolution biedt volgens Van der Ven precies de tool die nodig is om een handige, op ontwikkeling gerichte talentenpool te bouwen. “We kunnen daar alle gegevens in kwijt die onze opdrachtgevers belangrijk vinden en vervolgens op basis van functionele zoekcriteria de juiste kandidaten bij de juiste vacatures zoeken en selecteren.”

De implementatie van de software begon met het vullen van de kandidatenbase aan de hand van cv’s. De cv parsing, waarbij de cv van de kandidaat ‘automatisch’ wordt geïmporteerd in het online sollicitatieformulier op de website van Suur & Company, faciliteert sollicitanten optimaal bij hun sollicitatie.

Van der Ven: “Wij profiteren daar zelf ook van, omdat op die manier de cv’s direct op de juiste manier in de database komen. Die herkent bovendien welk cv het meest actueel is.”  

Suur en Company en Mysolution(v.l.n.r) Tim Schouten, Monica van der Ven & Jeroen Scheurwater

Online en integraal werken

Een medewerker van Suur & Company kan online - onafhankelijk van tijd en plaats - in het Applicant Tracking System (ATS) de gegevens van de kandidaat inzien. “Hierdoor weten we direct wat we de klant kunnen bieden en kunnen we proactief handelen”, zegt Van der Ven.

Ze heeft nog wel wensen met betrekking tot de weergave van de ATS op de smartphone en de koppeling met de website van Suur & Company. Het doet haar deugd dat beide punten door Mysolution actief worden opgepakt.

Van der Ven is ook blij met de integratie tussen Outlook en de ATS van Mysolution. Deze mailintegratie voorkomt dubbele agenda’s en onnodig mailverkeer. Dit maakt het mogelijk om integraal en efficiënt te werken.

Maatwerk en nazorg

Hoe is het Mysolution gelukt om de ATS binnen zes weken in de lucht te krijgen? “Jeroen Scheurwater, de consultant van Mysolution die bij ons de implementatie deed, heeft erg goed naar ons geluisterd. Hij begreep ons en zorgde voor de oplossingen die wij in ons werkproces nodig hebben”, zo roemt Van der Ven de sleutelrol van Scheurwater in het project en het maatwerk dat hij leverde. 

Consultant Tim Schouten stond namens Mysolution Support klaar voor de nazorg. Van der Ven is meer dan tevreden over de snelheid en accuratesse waarmee Tim alle vragen beantwoordt en problemen oplost.

“Jeroen en Tim zijn onze helden van Mysolution. Mede dankzij hun bijdrage konden we als Suur & Company een goede start maken”, zo onderstreept Van der Ven het belang van een goede, persoonlijke samenwerking met de leverancier van recruitmentsoftware.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >