Agenda-integratie

De mogelijkheden van Mysolution Recruitment

Meer informatie >

Wist je dat je in Mysolution Recruitmentsoftware (MSR) je agenda kan beheren en afspraken kan organiseren? We bieden zelfs de mogelijkheid om direct een Teams-meeting te creëren. Lees gauw verder voor deze mogelijkheid!

Outlook, Teams & Mysolution

Directe integratie met Microsoft Outlook

Mysolution Recruitment heeft een directe integratie met Outlook. Hierdoor synchroniseren kalenderitems in je MSR-omgeving. Al je afspraken worden direct zichtbaar in jouw agenda in Salesforce.

Ook zorgt de koppeling ervoor dat de gebruiker, vanuit een proces/workflow, afspraken kan aanmaken en verzenden, inclusief een Teams-uitnodiging, naar kandidaten die geregistreerd staan in je database.

De e-mail en agenda functionaliteit in MSR

Microsoft Outlook en Teams

Microsoft Outlook en Teams is geïntegreerd in Mysolution Recruitment. Maak afspraken en/of organiseer een videocall.

Mail in de voorkeurstaal van je kandidaat

Mail in de voorkeurstaal van jouw kandidaat. Zo ontstaat er nooit een taalbarrière.

Automatiseren van standaardmails

Start je kandidaat binnenkort met een nieuwe job? Stuur een persoonlijke e-mail om hem/haar succes te wensen!

Een persoonlijke noot

Na de cv-selectie, moeten de niet gekozen kandidaten afgewezen worden. Vul de reden van afwijzing in, en de mail wordt automatisch voor jou gecreëerd. Vul deze mail aan met een persoonlijke noot, en de kandidaat zal jou nooit meer vergeten.

Je eigen business label inzetten

Maak je gebruik van meerdere business labels binnen jouw organisatie? Dan kan je deze kiezen in Mysolution Recruitment en vanuit elke business label communiceren.

Enquêtes versturen

Hoe heeft jouw kandidaat het gesprek ervaren? Vraag feedback via een enquête. Ook kan je naar afgewezen of inactieve kandidaten een enquête uitsturen, om te vragen of zij nog beschikbaar zijn.

Alles is mogelijk in één omgeving

Naar aanleiding van berichtgeving van Salesforce heeft Mysolution de functionaliteit ontwikkeld om afspraken vanuit Salesforce aan te maken in Outlook. Ook bieden wij de mogelijkheid om in Mysolution Recruitment van je afspraak een Teams-meeting te maken.

De functionaliteit maakt gebruik van de Microsoft Graph API. Om deze uitwisseling mogelijk te maken, dient er een Azure Graph App te worden geconfigureerd en te worden aangesloten in Salesforce.

Teams-meeting in Mysolution-1-1

 

Wat is er nog meer mogelijk?

 • E-mail statistieken inzien
  Wie heeft jouw e-mail geopend? Bekijk de openingspercentage van jouw verzonden mail, het aantal niet-bezorgde mails en nog veel meer inzichten.
 • Wie is er beschikbaar in jouw database?
  Verstuur enquêtes naar contactpersonen uit jouw database. Wie is er op dit moment op zoek naar een nieuwe baan? Verzend verzoeken, door middel van enquêtes, om op een snelle en makkelijke manier je database op te schonen en te updaten.
 • Voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
  Het beschermen van gegevens hebben wij hoog in ons vaandel staan. Wij zorgen er altijd voor dat onze software geheel AVG-proof is, inclusief onze integraties in Mysolution Recruitment.
 • Bijlages versturen in de mail
  Het gebruik van bijlagen versturen via e-mails was al mogelijk binnen Mysolution Recruitment. We hebben deze functionaliteit nu uitgebreid naar meerdere plekken in de applicatie. Onder andere Lightning e-mail sjablonen die gebruikt worden bij het verzenden van de Job Alert, Checklist reminder en Privacy Reminder, kunnen nu ook bijlagen bevatten. Daarnaast kunnen bij Lightning e-mail sjablonen die gebruikt worden bij het handmatig e-mailen van een kandidaat/contactpersoon, ook bijlagen mee verstuurd worden op de Mysolution Recruitment specifieke pagina's zoals op de Sollicitatie-tab van een vacature of via de Zoek Personen pagina.

De agenda-integratie

Bekijk hier de mogelijkheden van de agenda-integratie in Mysolution Recruitment.

OPEN PDF VOOR DE AGENDA-INTEGRATIE >