Op de uitkijk staan voor professionals met hetzelfde DNA.

Efficiënte tool voor corporate recruitment

Corporate Recruitment

Mysolution helpt om efficiënt kandidaten te werven

Als HR-professional heb je een grote verantwoordelijkheid. Jouw organisatie is continu op zoek naar nieuwe medewerkers. Tijdelijke inhuur kost extra geld. Daarom moeten jij en je collega’s snel en efficiënt de juiste kandidaten werven en begeleiden. Administratieve handelingen staan je in de weg om de juiste aandacht aan je kandidaten te geven. Dat kan anders!

Software die voor jou als recruiter werkt

We bieden corporate recruiters een recruitment software oplossing die voelt als een persoonlijke assistent. Zo biedt de software een overzichtelijke to do lijst en inzicht in de statussen van opdrachten en kandidaten. Een Applicant Tracking System (ATS) waarmee je kandidaten kunt registreren en volgen in het proces. Houd overzicht over je kandidaten door gemakkelijk te zoeken in de database of specifieke talentpool.

Mysolution recruitmentsoftware zorgt met automatische workflows voor een efficiënt proces. Verstuur automatisch een ontvangstbevestiging, persoonlijke afwijzingen of uitnodigingen en houdt de kandidaat op de hoogte van het proces. Werk efficiënt zonder de candidate experience uit het oog te verliezen. Directie wordt gemakkelijk op de hoogte gehouden middels presenteerbare rapportagedashboards die automatisch up-to-date zijn. 

Zeker en veilig

Onze tool is gebouwd op het bewezen platform Salesforce en je werkt daardoor in de cloud. Dat biedt zekerheid en veiligheid.

Voordelen:
  • Recruitment software die voelt als een persoonlijke assistent
  • Efficiënt werken aan een goede candidate experience
  • Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar
  • Anywhere, anytime & anyplace ondersteuning van je werk
  • Zeker en veilig

Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

Download brochure
Brochure Mysolution Corporate RecruitmentsoftwareVideo's Recruitment software

Matchen & afhandelen kandidaten

 

AB Tests

 

Dashboards-1

 

Bekijk alle video's

Uitgelicht

Vind wat je zoekt met Boolean Search

Boolean search die ook écht vindt waar je naar zoekt. De searchfunctionaliteit snapt dat het tonen van een projectleider ook interessant is wanneer je op ‘projectmanager’ hebt gezocht. Heb je zelf specifieke skills toegevoegd aan het systeem? Ook hier wordt naar gezocht.

Linkedin profielen importeren

Een potentiële kandidaat gevonden via Linkedin? Controleer direct vanuit je browser of deze persoon al in je database staat, vergelijk de gegevens en update deze met slechts één klik.

Alle informatie bij de hand in Outlook

Vanuit je Outlook inbox zie je direct wat de geschiedenis is van de persoon die mailt. Importeer of update het CV met één klik, zie op welke vacatures de kandidaat eerder gereageerd heeft of bekijk eerdere mails die automatisch zijn opgeslagen.

Grip op je business met duidelijke rapportages

Richt het rapportage dashboard in voor de informatie die voor jouw business belangrijk is. Houd eenvoudig inzicht in het aantal openstaande vacatures, kandidaten, de salesfunnel, de geschatte omzet per aanvraag, het aantal plaatsingen en de omzet.

Weg met excel en plakbriefjes

Houd eenvoudig overzicht via jouw persoonlijke dashboard. Zie welke vacatures de hoogste prioriteit hebben, welke kandidaten wachten op terugkoppeling of voor wie een tweede gesprek gepland moet worden.

Overleg met collega’s via de chatfunctie

Bekijk en beoordeel een CV direct vanuit onze oplossing, geen gedoe met extra vensters. Overleggen of wil je de kandidaat aan een collega voorstellen? Deel het CV en communiceer gemakkelijk via de chatfunctie binnen de oplossing.

Voordelen

Check - Software die voelt als een persoonlijke assistent

Software die voelt als een persoonlijke assistent

Check - Efficiënt werken candidate experience

Efficiënt werken aan een goede candidate experience

Check - Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar

Overzichtelijke rapportages direct beschikbaar

Check - Anywhere, anytime & anyplace ondersteuning van je werk

Anywhere, anytime & anyplace ondersteuning van je werk

Check - Zeker- en veiligheid binnen de software

Zeker & veilig

Whitepaper ATS 'Het belang van een goed ATS' van Mysolution