Mysolution

Overname OnRecruit zorgt voor stappen in staffing- en recruitmentmarkt

Mysolution verwelkomt het team van OnRecruit en zet een belangrijke stap in haar ambitie om een one-stop solution te leveren voor de staffing industrie, het Total Talent Management platform. Mysolution gaat gecombineerd met de oplossingen van OnRecruit de uitdaging aan om data uit verschillende applicaties om te zetten in bruikbare inzichten. Hiermee komt de droom van staffing- en recruitment teams om data gedreven te werken snel dichterbij.


Overname van OnRecruit

Binnen recruitment wordt de technologische puzzel belangrijker en complexer. Vanwege de versnelling in automatisering en gebruik van nieuwe technologieën, wordt er steeds meer data gecreëerd. Veel organisaties vragen zich af hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van al die data, zodat hun candidate en customer journeys continu verbeterd kunnen worden. 

'Het is onze visie om met een beter gebruik van alle beschikbare data de opbrengsten voor onze klanten te optimaliseren.'

Jaap Postma, CEO Mysolution

Recruitment marketing technologie

Jaap Postma, CEO bij Mysolution, ziet een extra toegevoegde waarde in de marketing partnerships, technologie en kennis die OnRecruit heeft: ‘Veel van onze klanten investeren op dit moment in recruitment marketing technologie. Het is onze visie om met een beter gebruik van alle beschikbare data de opbrengsten voor onze klanten te optimaliseren. De inzichten die OnRecruit onze klanten kan bieden in combinatie met OnRecruit’s partnerships, met bijvoorbeeld Indeed en Talent.com, gaan onze klanten simpelweg helpen om meer omzet te halen uit zowel advertising, als hun bestaande database.’ 

OnRecruit en Mysolution Total Talent Management-1Het dataproces van OnRecruit

Veel gezamenlijke cases 

Dirk Meeuws, CTO OnRecruit: ‘Wij hebben altijd al de droom en ambitie gehad om recruitment teams succesvoller te maken door recruitment data voor hen te laten werken. Door deze stap kunnen we deze droom verder door ontwikkelen. Dit geldt zowel voor bestaande Mysolution klanten als voor recruitment teams die meer uit hun data willen halen en niet met Mysolution werken. Samen met Mysolution hebben we al gave gezamenlijke cases. En ik sta te popelen om nog meer recruiters, marketeers en accountmanagers te voorzien van informatie die hen helpt om hun recruitment doelstellingen te halen. Uiteindelijk moet het voor iedereen makkelijk worden om actionable inzichten te verkrijgen die helpen om kandidaten in contact te brengen met de ideale vervolgstap in hun loopbaan.’

Mysolution OnRecruit Data René Bolier Dirk Meeuws Jaap Postma(v.l.n.r) Dirk Meeuws, Jaap Postma en René Bolier

OnRecruit blijft ook stand-alone producten aanbieden

OnRecruit zal haar producten ook stand-alone blijven aanbieden aan recruitment teams die niet van de software producten van Mysolution gebruik maken. Naast een uitrol van de producten van OnRecruit binnen de Mysolution klantenkring, zal er ook gewerkt worden aan een intensivering van het partnership met OTYS (onderdeel van Mysolution).

'Er zal ook aan een intensivering van het partnership met OTYS (onderdeel van Mysolution) gewerkt worden.'

René Bolier, CCO Mysolution

René Bolier, CCO Mysolution

René Bolier, 10 jaar geleden eerste werknemer van OnRecruit, nu CEO, zal toetreden tot het managementteam van Mysolution in de rol van CCO Recruitment Solutions, om de gecombineerde propositie van Mysolution en OnRecruit nationaal en internationaal verder helpen uit te rollen. René: ‘Het meest trots ben ik op het team dat OnRecruit heeft gebouwd. Het mooie van deze deal zit hem in het feit dat dit niet het einde van een tijdperk is, maar juist het begin en dat onze klanten, de markt, onze partners en ons team hiervan gaan profiteren. We’re just getting started!’

Over OnRecruit

OnRecruit is een Nederlands softwarebedrijf dat recruitment teams helpt hun data voor zich te laten werken. OnRecruit combineert de data die klanten creëren in hun applicaties in één datawarehouse en helpt hen deze vervolgens te verzilveren door inzichten en ‘nudges’ te geven in BI tools en applicaties die hun recruiters, marketeers en sales collega’s elke dag gebruiken.

OnRecruit Logo

Ook helpt OnRecruit haar klanten aan meer hires en omzet door het aanbieden van een praktische combinatie van technologie en managed services op het gebied van advertising en marketing automation. Lees meer over OnRecruit op www.onrecruit.net.

Over Mysolution

Mysolution, opgericht in 2005, is marktleider in Nederland op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt en telt sinds de overname van OTYS ruim 200 medewerkers in Nederland, België en Tsjechië. In de afgelopen jaren zijn alle producten beschikbaar gekomen als SAAS-applicatie voor het recruiten en inzetten van tijdelijk personeel. Meer dan 1100 organisaties werken dagelijks met oplossingen gebaseerd op de technologieplatformen van Mysolution. Lees meer over Mysolution op onze website www.mysolution.com!

Plan een demo

Op zoek naar dé oplossing voor jouw uitzend-, detacherings- of recruitmentbureau? Plan een demo!

AFSPRAAK PLANNEN >