Nétive

Integratiepartner

PLAN DEMO >

Ben je op zoek naar een efficiënte manier om gegevens vanuit inhuurportalen binnen jouw omgeving van Mysolution te krijgen? En daarmee het zoeken naar talent en matchen van kandidaten te vereenvoudigen en versnellen? Ontdek hieronder hoe de samenwerking tussen Nétive Connect en Mysolution je kan helpen je recruitmentproces te optimaliseren.

Nétive & Mysolution

Managen van talent

Nétive Connect is de koppeling tussen Mysolution en het Nétive VMS van inhurende organisaties. Geen handmatig overzetwerk meer. Wel: snel, veilig en naadloos aansluitend op jouw behoeften en die van opdrachtgevers. Zo ontvang je volledig geautomatiseerd alle actuele aanvragen binnen op één centrale plek. En kun je makkelijk en snel kandidaten voorstellen aan je opdrachtgevers. Dit partnership, tussen Nétive en Mysolution, geeft betekenis aan het managen van talent.

Dé kans voor bureaus om het aantal matches te vergroten

De meeste uitzendorganisaties zijn voorzien van een rijk applicatielandschap. Een ATS; een midoffice- en backoffice-systeem; een carrièresite; sociale media dashboards; data-analyse tools; applicaties en wie weet wat nog meer.

Het voorstellen van de kandidaat

Toch is het reageren op vacatures en het aanbieden van de juiste kandidaten vaak nog een tijdrovend proces. Hoeveel kostbare tijd ben je niet kwijt met het inloggen op portals van opdrachtgevers, het overtikken van vacaturegegevens, het zoeken naar talent, kandidaten matchen en voorstellen via de portal?

Hoge automatiseringsgraad

Nétive VMS en Mysolution werken graag samen aan een betere arbeidsmarkt. Het is niet voor niets de missie van Nétive. En laat het nu juist die hoge automatiseringsgraad bij organisaties en bureaus zijn die hierin een prachtige kans hebben geboden om iets nieuws te realiseren: Nétive Connect in samenwerking met Mysolution.

De inhuurbehoeften met jouw automatisering delen

Netive VMS - MysolutionDeze slimme en betrouwbare integratie koppelt de VMS-omgevingen aan de Mysolution software en zorgt ervoor dat de inhuurbehoeften met jouw automatisering worden gedeeld. Zo kun jij je hele organisatie efficiënt inzetten om met de talentpool die je hebt opgebouwd doeltreffend en transparant het juiste talent op de juiste plek te krijgen.

Voordelen Nétive & Mysolution

Ben je benieuwd naar wat Nétive Connect voor jouw organisatie kan betekenen? Hieronder zetten we de voordelen op een rij:

Naadloze integratie en efficiënt beheer - Snowflake en Mysolution

Tijd besparen | Met de koppeling, tussen Nétive en Mysolution, wordt op één centrale plek alle openstaande vacatures verzameld, waardoor je niet langer verschillende bronnen hoeft af te speuren. Je kunt kandidaten direct voorstellen, zonder handmatig overtypen van vacatureteksten en kandidaatgegevens, en houdt tijd over voor de belangrijkste aspecten van je werkzaamheden.

Flexibiliteit en efficiëntie in data-beheer - Snowflake en Mysolution

Nog meer resultaat | Door de toegenomen hoeveelheid vacatures die je ontvangt, vergroot je aanzienlijk de kans op succesvolle plaatsingen. De mogelijkheid om vacatures eenvoudig te delen met andere locaties versterkt de samenwerking en kan tot meer en betere matches leiden.

Geavanceerde analysemogelijkheden - Snowflake en Mysolution

Gebruikersgemak | Het platform biedt een uitgebreid en gevarieerd aanbod van ruim 280 opdrachtgevers, waardoor je een breed scala aan mogelijkheden hebt om uit te kiezen. Met direct inzicht in alle nieuwe vacatures blijf je altijd up-to-date en kun je snel reageren op nieuwe kansen. Het versturen van vacatures naar kandidaten, vanuit Mysolution, is naadloos geïntegreerd, waardoor je efficiënt kunt werken zonder extra gedoe. Volledige automatisering minimaliseert fouten en verhoogt de nauwkeurigheid van het proces, wat resulteert in een betere kwaliteit van dienstverlening.

Optimale kostenbeheersing en schaalbaarheid - Snowflake en Mysolution

Betrouwbaar | De koppeling tussen systemen is snel, effectief en veilig, wat zorgt voor een vlotte en probleemloze ervaring. De gegevens die worden gebruikt zijn altijd volledig en up-to-date, waardoor je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de informatie die je ontvangt.

Klaar voor een demo van onze oplossing?

Plan nu een demo in.

AFSPRAAK PLANNEN >