Team BI van Mysolution

Laat data voor je spreken

MEER INFORMATIE OVER DATA >

Team Business Intelligence (BI) is gepassioneerd over het benutten van data om het succes van jouw organisatie te stimuleren. Onze uitdaging? Het transformeren van data, uit verschillende bronnen en applicaties, naar bruikbare inzichten en het creëren van op maat gemaakte dashboards en rapportages die je dagelijkse werkzaamheden ondersteunen.

Datagebruik in je software

Meer plaatsingen en omzet realiseren

Onze Business Intelligence-collega's hebben één doel voor ogen: 'Het optimaliseren van data.' We bieden een praktische combinatie van technologieën, waarmee klanten meer plaatsingen en omzet kunnen realiseren. We verzamelen, opslaan, organiseren, visualiseren en verrijken data uit verschillende applicaties, en bieden inzichten en integraties voor optimalisatie van het recruitmentproces.

LAAT DATA VOOR JE SPREKEN >


Team Business Intelligence

Barbara van Ravesteijn - Mysolution BI

Barbara van Ravesteijn Ors Teamleider BI

Femke Bouwens - Team BI Mysolution

Femke Bouwens Consultant BI

Fleur van den Heuvel - Mysolution BI

Fleur van den Heuvel Projectmanager BI

Iris Houtkamp - Mysolution BI

Iris Houtkamp Consultant BI

Niek Vollebergh - Mysolution BI

Niek Vollenbergh Consultant BI

Pim Stegman - Mysolution BI

Pim Stegman Consultant BI

Robért Lamme - Mysolution BI

Robért Lamme Product Manager Data & Analytics

Steven Hendriks - Mysolution

Steven Hendriks Principal Consultant BI

Zenno Cramer - Mysolution

Zenno Cramer Consultant BI

Team Business Intelligence helpt je graag

Met deze vijf kenmerken biedt Business Intelligence waardevolle inzichten en strategische voordelen die je helpen groeien en slimmer zakendoen.

Cijfer Mysolution - 1

Betere besluitvorming | Met BI heb je toegang tot krachtige analyses en inzichten, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen op basis van feitelijke gegevens.

Cijfer Mysolution - 2

Diepgaand inzicht in kandidaten | Business Intelligence stelt recruitment- en staffingbedrijven in staat om een 360-gradenbeeld van hun kandidaten te krijgen, waardoor ze het gedrag, de behoeften en de voorkeuren van potentiële kandidaten beter kunnen begrijpen. Met dit inzicht kunnen ze gepersonaliseerde en gerichte wervings- en plaatsingsstrategieën ontwikkelen.

Cijfer Mysolution - 3

Verbeterde operationele efficiëntie | Door gegevens uit verschillende bronnen te integreren en te analyseren, kun je inefficiënte processen identificeren en optimaliseren, wat leidt tot een hogere productiviteit en kostenbesparingen.

Cijfer Mysolution - 4

Proactieve besluitvorming | Met de dashboards en rapportage kun je trends en patronen in je gegevens identificeren en snel reageren op veranderingen in de markt, waardoor je een concurrentievoordeel behoudt.

Cijfer Mysolution - 5

Voorspellende analyses | BI maakt gebruik van geavanceerde analysetechnieken om toekomstige trends en gedragingen te voorspellen. Hierdoor kun je proactief strategieën ontwikkelen en kansen benutten voordat ze zich voordoen.

Welke data krijg jij inzichtelijk?

Ontdek het potentieel van data-analyse voor verschillende aspecten van je bedrijf.

Meer informatie >

 

 

Klantendag 2023 - Foto Business Intelligence - BI