Betere focus op de juiste doelgroep in Zoek Personen

We helpen je de focus op de juiste doelgroep te richten in Zoek Personen. Dat doe je door op statusniveau te bepalen of deze onderdeel moet zijn van de zoekresultaten. MSR-863 | mei 2024

Voor wie is deze feature bedoeld?
Deze feature is interessant voor alle gebruikers.
 
Voordelen voor jou als gebruiker
  • Richt je automatisch op de juiste doelgroep in Zoek personen
  
Uitleg van deze nieuwe feature
Wat voorheen vaak handmatig moest gebeuren, is nu veel eenvoudiger gemaakt. Je kunt nu specifieke criteria instellen om de doelgroep in Zoek Personen te filteren. Bijvoorbeeld, als je geen kandidaten met de status 'Archief' in je zoekresultaten wilt zien, hoef je hier niet meer handmatig op te filteren.
Met de nieuwe instelling 'Uitsluiten in zoek personen' in aangepaste metagegevens kan op statusniveau worden bepaald of personen met die status wel of niet onderdeel moeten zijn van de zoekresultaten.  
Het gedrag van het standaard 'Recordtype' zoekfilter (Alleen Kandidaten / Alleen Contactpersonen / Alle Personen) is aangepast. Voorheen stond dit filter standaard altijd op 'Alleen Kandidaten' gezet. Als je nu dit filter aanpast, zal bij je volgende zoekopdracht automatisch je laatste keuze worden gebruikt. Dus zet je het filter op 'Alle Personen', dan zal het scherm de volgende keer automatisch met dat gekozen filter openen.
 
Set-up
Je vindt de nieuwe instelling in de aangepaste metagegevens, zowel voor kandidaten (Candidate Status Setting) als contactpersonen (Contactpersoonstatus instelling). Door het selectievakje in te schakelen, worden personen met die status nooit geselecteerd in Zoek Personen. 

 

Feature Implementatietijd
  • Zeer eenvoudig: Implementatietijd < 30 minuten
 


🔗Hier vind je de belangrijkste features uit de Mei Release 2024