Data en wervingsmarketing

Wij kunnen jou helpen al jouw marketing-, website-, ATS- en backoffice- data samen te voegen in een enkel datameer om zo prachtige dashboards te creëren die uitvoerbare inzichten laten zien. Dit doen wij met onze dochterbedrijf OnRecruit. Wij gaan gecombineerd met de oplossingen van OnRecruit de uitdaging aan om data uit verschillende applicaties om te zetten in bruikbare inzichten.

Dashboards

Wil je dat jouw data voor je het werk doet?

OnRecruit helpt je om data voor je te laten werken! OnRecruit brengt alle data die jij creëert, in diverse applicaties, samen in één datawarehouse. Vervolgens helpt OnRecruit om data te verzilveren door inzichten en ‘nudges’ te geven met behulp van BI tools en applicaties die jij en alle recruiters, marketeers en sales-collega’s elke dag gebruiken.

Wervingsmarketing

Naast dashboarding bieden wij ook andere waardevolle recruitment marketing services aan.

Display Advertising

Retarget kandidaten die in jouw ATS staan of de website bezoeken met slimme campagnes. Zoek naar look-a-like kandidaten die overeenkomen met kandidaten uit de database om jouw kandidaten potentieel te vergroten.

Social media campagnes

Bereik nieuwe kandidaten op social media platforms via campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn & YouTube. Re-target kandidaten die al in jouw database voorkomen met relevante campagnes op deze social media domeinen.

Vacatures

Spreid je vacatures over gratis kanalen zoals vacaturebanken en deel organische vacatures op specifieke zoekmachines. Indien relevant kunnen we ook betaalde campagnes inzetten op deze verschillende domeinen.

Zoekmachine campagnes

OnRecruit kan voor jou geautomatiseerde campagnes opzetten en managen in vacature zoekmachines zoals Indeed, Talent.com, en meer generieke zoekmachines als Google en Bing.
OnRecruit helpt onze klanten aan meer hires en omzet door het aanbieden van een praktische combinatie van technologie en managed services op het gebied van advertising en marketing automation.
Software Mysolution OnRecruit

 

 

Hoe data-driven werkt jouw organisatie?

Sinds 2021 heeft Mysolution OnRecruit overgenomen. Waarom de overname van OnRecruit door Mysolution? Mysolution in combinatie met de oplossing van OnRecruit zet data, uit verschillende applicaties, om in bruikbare inzichten. Hiermee verwezenlijken we de droom - van staffing en recruitment teams - om data gedreven te werken.

Brochure OnRecruit - Mysolution

Het is onze visie om met een beter gebruik van alle beschikbare data de opbrengsten voor onze klanten te optimaliseren. De inzichten die OnRecruit aan onze klanten kan bieden, in combinatie met OnRecruit haar partnerships zoals Indeed en Talent.com, gaan onze klanten helpen om meer omzet te halen uit zowel advertising, als de bestaande database.