Certificeringen

Mysolution Academy

Bekijk opleidingsaanbod >

Wij willen zorgen dat jij het beste wordt in je werk! Dit kan door te leren optimaal te werken met onze software. Hiermee ga jij het verschil maken in je vak en draag je optimaal bij in jullie bedrijfsprocessen.

Mysolution Academy

Aanbod

Wij bieden praktische opleidingen aan voor het gebruik van de Mysolution software op Business Central en/of Salesforce. Klassikaal opleiden doen wij vanuit onze eigen opleidingsruimte in Houten.

Voor wie is dit opleidingsaanbod?
Ben jij een nieuwe gebruiker omdat je net gestart bent bij jouw werkgever of ga jij (intensiever) gebruik maken van nieuwe functionaliteiten of modules? Dan is een opleiding(straject) raadzaam. Zo haal jij meer uit de uitgebreide mogelijkheden van de Mysolution software.

Bekijk ons gehele opleidingsaanbod >

 

Diverse niveaus opleidingen

Bij Mysolution kan jij (deel)certificaten halen om optimaal aan de slag te gaan met onze Mysolution oplossing gebaseerd op Business Central en/of Salesforce.
https://4156462.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/4156462/Mysolution%20Academy/Afbeeldingen/Mysolution%20Professional.png


Mysolution

Professional

Ben jij een nieuwe gebruiker? Dan bieden we als instapniveau de navigatietrainingen van Microsoft Business Central en/of Salesforce aan. Hiermee behaal je direct het certificaat Mysolution Professional.

Lees meer
https://4156462.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/4156462/Mysolution%20Academy/Afbeeldingen/Mysolution%20Advanced.png


Mysolution

Advanced

De Mysolution Advanced opleidingen zijn bedoeld voor nieuwe gebruikers en bestaande gebruikers, die hun kennis van Mysolution verder willen uitbreiden en die hun kennis van de applicatie verder willen verdiepen. Bij het succesvol afronden van alle Advanced opleidingen ontvang je het certificaat. Wil je je ontwikkelen op één onderdeel? Dan kan dat uiteraard ook! Hierbij ontvang je dan één deelcertificaat.

Lees meer
https://4156462.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/4156462/Mysolution%20Academy/Afbeeldingen/Mysolution%20Gold.png


Mysolution

Gold

De opleidingen van Mysolution Gold zijn bedoeld voor key-users en applicatiebeheerders die verantwoordelijk zijn voor het beheer en de inrichting van het Mysolution systeem.

Lees meer
https://4156462.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/4156462/Mysolution%20Academy/Afbeeldingen/Mysolution%20Platinum.png


Mysolution

Platinum

De Mysolution Platinum opleidingen zijn bedoeld voor (technische) applicatiebeheerders die verantwoordelijk zijn voor het technisch beheer en onderhoud van de Mysolution software.

Lees meer