Samengevoegd PDF document mag nu groter zijn dan 6 MB

Als je meerdere documenten samenvoegt tot één PDF document, dan mag het gemaakte PDF document nu groter worden dan 6 MB. MSR-921 | mei 2024

Voor wie is deze feature bedoeld?
Voor alle gebruikers.
 
Voordelen voor jou als gebruiker
  • Bij het samenvoegen van documenten hoef je je geen zorgen meer te maken over een blokkerende melding als het document te groot dreigt te worden.
 
Uitleg van deze nieuwe feature
In de documentenlijst kun je twee of meer documenten selecteren om deze vervolgens met de knop 'Samenvoegen' tot 1 PDF document te combineren. Voorheen leidde dit tot een blokkade als de totale bestandsomvang van de geselecteerde documenten de Salesforce limiet van 6 MB overschreed. Vanaf nu controleert het systeem van tevoren of dit probleem zou optreden. 
Als het totaal van de geselecteerde documenten onder de limiet blijft, dan wordt de bestaande werkwijze gehandhaafd. Je kunt het voltooien van het samengevoegde PDF document dan op het scherm blijven volgen. Wanneer de combinatie van gekozen documenten boven de limiet uitkomt, kiest het systeem automatisch een andere route om het PDF document te maken. In zo'n geval wordt het PDF document op de achtergrond gemaakt. Zodra het samengevoegde document gereed is, verschijnt dit in de documentenlijst.
 
Set-up
Voor deze functionaliteit is geen set-up benodigd.