Meer inzicht in aannamebeleid en een betere candidate experience met nieuwe vacaturevelden

We introduceren nieuwe velden in het vacature-object die de gebruikerservaring van zowel kandidaten als recruiters verbetert. MSR-848 | Feb 2024

Voor wie is deze feature interessant?

Voor kandidaten en recruiters.
 
Voordelen
  • Meer inzicht in het aannamebeleid voor de recruiter
  • Kandidaat die een baan zoekt, komt tot een beter gefundeerde beslissing
 

Vier nieuwe velden in het vacature-object

We introduceren 4 nieuwe velden in het vacature-object. Voor elk veld leggen we uit waar deze voor gebruikt kan worden. 
  1. Bron: Gebruik dit keuzelijstveld om de herkomt van een vacature vast te leggen (bijvoorbeeld:  Setu, Customer portal, Matchlist, DAS system, Nétive).

  2. Werkplek: Dit keuzelijstveld is een mooie aanvulling op het bestaande veld Werklocatie. Gebruik dit veld om specifieke werkplekinformatie vast te leggen. Je kunt hierbij denken aan: Op-afstand, Op kantoor, Hybride werken. Door deze informatie helder te communiceren, kan een kandidaat niet alleen sneller, maar ook een betere beslissing nemen tijdens het sollicitatieproces.

  3. Vacaturetaal: Door de taal te specificeren wordt het makkelijker om een vacature binnen de juiste sectie in de vacaturesite te publiceren.

  4. Raamcontract: Met dit opzoekveld kun je aangeven dat de arbeidsvoorwaarden binnen een bepaald raamcontract vallen. NB: Zo'n opzoekveld is ook toegevoegd op het Project object.

Setup

Het enige dat je hoeft te doen om van deze verbeteringen gebruik te maken, is de velden toe te voegen aan de betreffende paginalay-outs en de juiste gebruikersmachtigingen aan de nieuwe velden toe te wijzen.