Feature Package MAIA

Ontdek MAIA, uw AI-assistent! MAIA beantwoordt vragen, matcht kandidaten met vacatures en andersom, genereert een profiel vanuit een CV en creëert vacatureteksten. Bespaar tijd, verhoog efficiëntie met voorselecties en accurate info!

Relevantie voor gebruikers

Deze feature package is relevant voor recruiters die AI willen integreren in hun wervingsstrategie. MAIA bespaart tijd, verbetert de efficiëntie en verhoogt de kwaliteit van het recruitmentproces.

Belangrijkste voordelen

Hieronder zijn de belangrijkste voordelen opgenomen.

1.   Efficiëntie & tijdsbesparing

 • Door het inzetten van Ask MAIA kan er aanzienlijk veel tijd worden bespaard.
 • Stel vragen over kandidaten in de Chat.
 • Bereid je voor op interviews.
 • Schrijf vacatureteksten op basis van ChatGTP.
2.   Snellere voorselectie
 • Door het gebruik maken van MAIA match, worden de beste (50!) matches in MSR getoond tussen kandidaten en vacatures (en vice versa). Hierdoor hoeven er vrijwel geen zoekopdrachten meer uitgevoerd te worden. 

3.    Verbeterde kwaliteit van kandidaten

 • MAIA data-verrijking zorgt ervoor dat keuzelijstwaardes gesuggereerd worden o.b.v. referentieteksten. Dit geldt zowel voor de kandidaten als voor de vacatures.
 • Bijpassende skill suggesties worden gemaakt o.b.v. kandidaatgegevens.

4.   Snelle en acurate informatie

 • Genereer bij het online solliciteren automatisch een kandidaat profiel om kandidaten snel te kunnen voorstellen op basis van het CV van een kandidaat.
 • Met een druk op de knop en het aangeven van de tone of voice, kan er een energieke, commerciële, formele en enthousiaste profieltekst worden geformuleerd.

Voor en na

Voor

Zonder AI kunnen recruiters moeite hebben om dezelfde kwaliteit van matches te realiseren, wat kan leiden tot suboptimale aanwervingen. Hierdoor kunnen wervingsprocessen langer duren, wat een nadeel kan zijn in een competitieve arbeidsmarkt waar snelheid cruciaal is op topkandidaten te winnen.

Handmatige processen vereisen meer mankracht en tijd, wat de kosten van het wervingsproces kan verhogen. AI kan helpen bij het verlagen van deze kosten door automatisering van repetitieve taken.

Na

Het toepassen van AI in recruitmentprocessen leidt tot een aanzienlijke verbetering van verschillende aspecten van het wervingsproces. Zo is het mogelijk om met deze feature package, met één druk op de knop waardevolle vacaturesuggesties voor een kandidaat en omgekeerd te tonen. Daarnaast creëert MAIA automatisch uitgebreide kandidaatprofielen op basis van het CV van een kandidaat. Vervolgens kan de kandidaat op basis van dit profiel sneller worden voorgesteld aan opdrachtgevers. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie, waardoor recruiters zich kunnen focussen op meer strategische taken en/of meer volume aan kunnen.

Productbeschrijving

Binnen deze feature package gebaseerd op de best practice, zijn een aantal verschillende MAIA-functionaliteiten te gebruiken. Hieronder een overzicht:

1.  Ask MAIA

Met deze feature is het mogelijk om te chatten middels ChatGPT. De antwoorden van deze chat, zijn gebaseerd de data die in MSR staat. De gesprekken worden opgeslagen. Aan de hand van het gesprek met MAIA worden de titels automatisch gegenereerd en krijg je antwoord van MAIA.

Deze feature zorgt ervoor dat je vanuit een kandidaat, je vragen kunt stellen over de kandidaat. Denk bijvoorbeeld aan het vragen stellen over een CV of lopende sollicitaties. Ook is het mogelijk om te brainstormen over nieuwe vacatureteksten of eventuele vacature titels. Daarnaast is het mogelijk om te vragen naar welke interview vragen het beste gesteld kunnen worden ter voorbereiding op een interview.

De Ask MAIA-knop is te raadplegen vanuit elk scherm in MSR, zie hieronder. 

Hieronder worden een aantal voorbeeld vragen getoond die aan Ask MAIA gesteld kunnen worden.

Voorbeeld 1: Overzicht lopende sollicitaties van desbetreffende kandidaat


Voorbeeld 2: Het voorbereiden op een interview met een kandidaat


Voorbeeld 3: het laten opstellen van een vacaturetekst

 

2.  MAIA match

De match-functionaliteit is te raadplegen vanuit een kandidaat of vanuit een vacature. Dit laat relevante vacatures zien op een kandidaatkaart en vice versa. De aanbevelingen komen automatisch naar voren.

Hieronder een voorbeeld van de aanbevelingen bij een kandidaat.


3.  Flow acties

Met de uitlevering van MAIA kan er ook gebruik worden gemaakt van viertal nieuwe acties.

 • ChatGPT Enricher

De ChatGPT Enricher zorgt ervoor dat (meer)keuzelijstwaardes verrijkt kunnen worden o.b.v. referentieteksten binnen de contact en vacature objecten. Hierbij wordt dus informatie uit de vacaturetekst gehaald en worden suggesties gedaan voor de invulling van velden op de vacaturelay-out.

Zodra er een vacaturetekst wordt geschreven, zal MAIA dus kijken of hier bepaalde keuzelijstwaardes worden herkend. Dit wordt weggeschreven in een apart component. Hieronder een voorbeeld:

Zodra het veld ‘Laatste CV’ is ingevuld op de kandidaat, komen er ook keuzelijstsuggesties voor de kandidaat. Hierbij worden er dus suggesties gegeven o.b.v. informatie die uit het CV komt. Net zoals bij CV parsing kan de gebruiker zelf kiezen of de suggesties worden gebruikt.

 • Generate Candidate Summary

Met deze functionaliteit kan ervoor gezorgd worden dat kandidaat profielen automatisch worden gegenereerd o.b.v. een kandidaat CV. Deze actie stelt een geanonimiseerd kandidaat profiel op. Vervolgens wordt dit geplaatst in het veld ‘Profiel’ op de kandidaatkaart.

 • Generate response

Snel een vacature publiceren met een goede/ sprekende vacature tekst? Bij het aanmaken van een publicatie wordt automatisch een functieomschrijving gegenereerd. Daarnaast wordt er ook een wervende titel gegenereerd.

 

Feature Pakketprijs

Dit pakket bieden we aan voor EUR 699, fixed price.

Hieronder valt het voorbereiden van de MSR omgeving, het implementeren van de best practice, welke hierboven zijn beschreven, het initieel testen van de configuratie en het geven van een korte demo. 

Wil je meer informatie of wil je deze Feature Package bestellen? Bezoek dan onze Self-Service Portal


Deze feature package is een best practice gebaseerd op verschillende features die door de tijd heen zijn uitgebracht. In de feature package worden functionaliteiten gebruikt van o.a.:

MAIA inrichting o.b.v. een OpenAI account (ChatGPT) voor de werking van bovengenoemde features.

 

🔗 Hier vind je alle Feature Packages die we beschikbaar hebben.