Aangepaste labels voor zelf toegevoegde actie-instellingen

Pas nu vertaalbare labels toe op je zelf toegevoegde actieknoppen in Sollicitatiestap-instellingen en Zoek personen-actie-instellingen. MSR-825 | mei 2024

Voor wie is deze feature bedoeld?
Deze feature is interessant als je zelfgemaakte actieknoppen in Sollicitatie- en Zoek Personen context van een aangepast en vertaalbaar label wilt voorzien.

 

Voordelen voor jou als gebruiker
  • De actieknoppen hebben jouw voorkeurslabel en zijn vertaalbaar.
 
Uitleg van deze nieuwe feature
In de objecten Sollicitatiestapinstellingen en Zoek personen-actieinstelling vind je een aantal standaard (beheerde) actie-knoppen. Het was al mogelijk om deze knoppen van je eigen vertaalbare label te voorzien. Vanaf nu kun je deze methode ook toepassen op actieknoppen die je zelf hebt toegevoegd.
 
Om dit te laten werken hanteer je in het veld 'Omschrijving' de volgende syntax:
{!$Label.Voorbeeld}
 
Deze actie-knop krijgt dan automatisch het label voor de ingestelde taal van de ingelogde gebruiker. Dus 'Voorbeeld' in het Nederlands, 'Example' in het Engels, etcetera. Het aangepaste label inclusief de gewenste vertalingen voeg je toe in Set-up > Aangepaste labels. Zie voorbeeld hieronder:
 MSR-825
 

Tip: voorzie je aangepaste labels van je klantnaam prefix, dan vind je ze makkelijker terug. Dus heet je bedrijf bijvoorbeeld 'ABC', gebruik dan als label in bovenstaand voorbeeld 'abcVoorbeeld'.

 
Set-up
Deze 'aangepaste label' functionaliteit gebruikt een third-party-tool die authenticatie vanuit je Salesforce omgeving vereist. Hiervoor maak je een 'Benoemd inloggegeven' aan via:
  • Set-up > Benoemde Inloggevens ('Named Credentials')
  • Het is in deze situatie ook mogelijk om een beschikbare Benoemde Inloggegeven te gebruiken die al eerder is aangemaakt en verwijst met de URL naar de Salesforce omgeving.
  • Mocht je er niet uit komen, dan staan onze consultants en support team voor je klaar om dit op te zetten.
Vervolgens verwijs je in een nieuw veld in de aangepaste instellingen naar dit benoemde inloggegeven. Je vindt deze hier:
  • Set-up, Aangepaste instellingen, 'Kolommen, Filter en Aangepaste labelinstellingen', Aangepaste Labels Benoemde inloggegeven
 
Feature Implementatie Tijd
  • Zeer eenvoudige implementatie: Implementatietijd < 30 minuten