Verwerken grotere CV bestanden in Salesforce

In onze nieuwste release kunnen sollicitanten nu naadloos solliciteren met uitgebreidere CV's, moeiteloos verwerkt via Salesforce. Ontdek hoe deze update de wervingservaring verbetert! MSR-732 | Nov 2023

In de vorige release hebben we het mogelijk gemaakt om kandidaten te laten solliciteren met grotere CV bestanden. Het is nu ook mogelijk om grotere CV bestanden te verwerken binnen Salesforce, zowel via de CV dropzone op de Hoofdpagina als via een CV document upload bij de kandidaat.
 
rn2-1-3
 
Omdat het verwerken van grotere bestanden via een andere route loopt, krijg je als gebruiker een melding als het een groter CV bestand betreft:

rn2-2-2
 
Het verwerken van grotere documenten zal langer duren dan een kleiner CV document. Daarnaast zal in veel gevallen de foto van de kandidaat niet direct uit het CV kunnen worden geparsed. Mocht dat het geval zijn, dien je deze handmatig toe te voegen.
 
Het CV kan nu een maximum formaat van 20MB hebben. Wil je dit aanpassen, kun je dat via Setup, Aangepaste instellingen, Textkernel settings een andere waarde instellen in het veld 'Maximum Document Upload Size (MB)'. Laat je deze leeg, wordt het maximum van 20 gehanteerd.